SMIRENI I - BEZ VIZE: Selektor odbojkaša Italije veruje da će na osnovu svetske rang liste izboriti Olimpijske igre

Novosti online

10. 10. 2023. u 22:55

NISU samo naši odbojkaši razočarali u kvalifikacijama za Olimpijske igre u Parizu 2024. godine. Vizu nisu izvadili ni svetski prvaci Italijani.

СМИРЕНИ И - БЕЗ ВИЗЕ: Селектор одбојкаша Италије верује да ће на основу светске ранг листе изборити Олимпијске игре

FOTO: CEV

Ipak, njihov selektor legendarni Di Đorđi tvrdi da je smiren, jer je ubeđen da će na osnovu plasmana na svetskoj rang listi izboriti odlazak u francusku prestonicu.

- Ova sezona bila je duga. Još jednom smo igrali na finalnom turniru Lige nacije, osvojili evropsko srebro, a na olimpijskim kvalifikacijama doživeli smo razočarenje, jer nismo ostvarili cilj. Ali svaki poraz je prilika da učimo i napredujemo. Osim razočarenja u Rimu, miran sam jer nam treće mesto na svetskoj rang listi omogućava da sa velikim optimizmom gledamo na plasman na Olimpijske igre. Smiren sam i što smo ove godine imali šestoricu debitanata, od kojih su Rinaldi, Sanguienti i Bovalenta postali stalni članovi. Miran sam, jer nije bilo igrača ili člana štaba koji nije dao sve od sebe i svako je uvek stavljao dobro tima na prvo mesto - napisao je između ostalog Di Đorđi.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)