ŠAMPION POTOPIO CRNO-BELE: Vaterpolisti Novog Beograda na startu Memorijalnog turnira "Vlaho Bato Orlić" savladali Partizan sa 18:12

Novosti online

08. 09. 2023. u 13:19

SILOVITO od starta. Vaterpolisti Novog Beograda su jutros u prvom kolu Memorijalnog turnira "Vlaho Bato Orlić" na svom bazenu "11. april" nadigrali Partizan sa 18:12 (4:3, 0:1, 9:6, 5:2). Šampion Srbije večeras (19.30) igra sa zagrebačkom Mladosti. Crno-beli i Zagrepčani igraju sutra od 9.30. U drugoj grupi B su: Šabac, Jadran HN i Špandau. Finale je u nedelju u 11 časova.

ШАМПИОН ПОТОПИО ЦРНО-БЕЛЕ: Ватерполисти Новог Београда на старту Меморијалног турнира Влахо Бато Орлић савладали Партизан са 18:12

FOTO: AP

Ekipa trenera Živka Gocića do trijumfa je stigla boljom igrom u drugom poluvremenu. Partizan je odolevao sve do finiša treće deonice, ali je šampion Srbije odigrao odlično u završnici meča.

Najefikasniji u pobedničkom taboru bili su Nikola Jakšić sa četiri gola i Alvaro Granados sa tri, dok je u Partizanu bolji od ostalih bio Vuk Drašković sa tri pogotka.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)