A SAD NAPAD NA KRUNU: Novi Beograd pobedio Špandau, spreman za F8 Lige šampiona

S. K.

23. 05. 2023. u 22:44

NOVI Beograd je i organizaciono i igrački spreman za F8 Lige šampiona.

А САД НАПАД НА КРУНУ: Нови Београд победио Шпандау, спреман за Ф8 Лиге шампиона

miloš vukadinović

Prvak Srbije je večeras u poslednjem kolu grupe B ugostio vaterpoliste Špandaua na otvorenom bazenu i ostvario očekivanu pobedu od 13:8 (7:3, 1:2, 4:2, 1:1). Kako Breša nije dozvolila iznenađenje na svom bazenu protiv Juga (14:10), puleni Živka Gocića će u četvrtfinalu, 31.maja da igraju sa trećeplasiranom ekipom iz grupe A, Olimpijakosom ili Pro Rekom.

Vlahopulos i drugovi su prvu četvrtinu odigrali iz sve snage. Bili su neumoljivi u napadu, sigurni u odbrani, tako da su brzo stekli 7:3. Nemci su došli do daha u drugoj četvrtini, kada su smanjili na 7:5, ali je domaćin pitanje pobednika rešio u trećoj četvrtini, u kojoj je realizovao čak tri peterca.

Ambijent na otvorenom bazenu je lep, inspirativan za igrače i nema sumnje da će svi koji dođu na završni turnir u našem glavnom gradu da uživaju. A igrači imaju nedelju dana da se adaptiraju na igru na otvorenom. Večeras se videlo da im je prijalo što su osetili delić atmosfere koja će ih pratiti iduće nedelje.

GRUPA B

REZULTATI poslednjeg, 14. kola grupe B: Novi Beograd – Špandau 13:8, Breša – Jug 14:10, Ferencvaroš – Sabadelj 10:12, OSC – Marselj 18:13.

TABELA: Breša 34, Novi Beograd 32, Ferencvaroš 25, Jug 16, Sabadelj 16, OSC 13, Marselj 13, Špandau 11 bodova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna