ČASNO NA RASTANKU: Vaterpolisti Radničkog se sutra u Atini sastaju sa Vuljagmenijem

S. K.

24. 05. 2023. u 08:45

VATERPOLISTI Radničkog sutra (18.00) u Atini u poslednjem, 14. kolu grupe A Lige šampiona protiv Vuljagmenija stavljaju tačku na turbulentnu sezonu.

ЧАСНО НА РАСТАНКУ: Ватерполисти Радничког се сутра у Атини састају са Вуљагменијем

FOTO: M. Vukadinović

Kragujevčani na rastanku žele da ostave što bolji utisak i da pokažu da su imali kvalitet za Fajnal-ejt od 31. maja do 3. juna u Beogradu.

- Prekinuli smo niz poraza na evropskoj sceni u Hanoveru. Ovo nam je poslednja utakmica u sezoni i pokušaćemo da ostavimo što bolji utisak - ističe za sajt LEN strateg Kragujevčana Uroš Stevanović.

Šumadinci su baš protiv Vuljagmenija počeli borbu za plasman među osam najboljih u Evropi. U tom prvom meču u Kragujevcu bilo je 10:10.

- Završavamo sezonu i daćemo sve od sebe da odigramo što je bolje moguće. Popravili smo formu u poslednjih nekoliko utakmica tako da se nadamo da možemo da nastavimo u istom ritmu - kaže Zoran Poznanović.

Vladimir Vujasinović je u svojoj prvoj sezoni u Grčkoj uspeo da odvede Vuljagmeni na završni turnir u Beogradu. Zato im je duel sa Radničkim i pripremni za ono što ih očekuje na F8. Večeras će saznati s kim će igrati u četvrtfinalu.

- Ostala nam je još jedna utakmica do finalnog turnira u Beogradu i želimo da je iskoristimo na najbolji mogući način, kao pripremu za četvrtfinale. Nadam se i da će navijači uživati u odličnoj partiji.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba