NOVE MEDALJE ZA SRBIJU: Tibilov i Kadžaja osvojili bronze na Evropskom prvenstvu u rvanju

Novosti online

23. 04. 2023. u 22:07

RVAČKA reprezentacija Srbije osvojila je još dve medalje u grčko-rimskom stilu na Evropskom prvenstvu u Zagrebu, saopštio je večeras RSS.

НОВЕ МЕДАЉЕ ЗА СРБИЈУ: Тибилов и Каџаја освојили бронзе на Европском првенству у рвању

Foto: EPA-EFE/Tibor Illyes

Bronzanim odličjem okitili su se Georgi Tibilov u kategoriji do 60 kilograma i Mihail Kadžaja u kategoriji do 97 kilograma.

Tibilov je u odlučujućoj borbi za treće mesto pobedio Kerema Kamala iz Turske sa 7:3 i pokazao da je novi ozbiljan protivnik u svojoj kategoriji. Sa druge strane Miahil Kadžaja u meču za bronzu, u neizvesnoj borbi do poslednjeg trenutka, bio je bolji od Nikoloza Kakelašvilija iz Italije.

Srpska rvačka reprezentacija imala je fantastičan nastup na šampionatu Evrope u glavnom gradu Hrvatske pošto je osvojila ukupno četiri medalje.

Prethodno, bronzom se okitio Hetik Cabolov u slobodnom, dok je Viktor Nemeš stigao do srebra u grčko-rimskom stilu u kategoriji do 77 kilograma.

U saopštenju RSS se navodi da je srpsko rvanje sa ova četiri odličja stiglo od 110 medalje i da je nastavljen neverovatan niz osvajanja velikih odličja.

BONUS VIDEO: Reakcija Lajovića posle najveće pobede u karijeri

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata