SVI SU POGLEDALI KA NJEMU: Evo šta je Novak Đoković uradio kada je Dušan Lajović osvojio Srpska open (FOTO)

Novosti online

23. 04. 2023. u 17:19

NIJE uspeo Novak Đoković da na turniru Srpska open 2023 odigrao kako je želeo, ali je pokazao koliko mu je stalo i do tog turnira u Banjaluci, ali i do kolege iz teniske reprezentacije Srbije, Dušana Lajovića.

СВИ СУ ПОГЛЕДАЛИ КА ЊЕМУ: Ево шта је Новак Ђоковић урадио када је Душан Лајовић освојио Српска опен (ФОТО)

Foto: TennisTV

Podsetimo, Dušan Lajović i Andrej Rubljov su odigrali spektakularno finale,  a posle pobede srpskog reprezentativca usledila je lepa scena.

Nakon što se Rus na vrlo interesantan, a dirljiv način obratio i "Duciju", ali i Đorđu Đokoviću (oduševivši pritom Srbe), voditelj programa je pozvao šampiona da se obrati.

A dok je Lajović prilazio mikrofonu, Đoković, koji je od osvajača titule i izgubio u četvrtfinalu - ustao je i dugim aplauzom nagradio sunarodnika.

Novak Đoković aplaudira Dušanu Lajoviću posle finala turnira "Srpska open 2023" / Foto: TennisTV

Podsetimo, posle poraza od Lajovića u Banjaluci, Novak Đoković je doneo odluku da ne igra na madridskom mastersu, pa je po njegovom zvaničnom programu nastupa sledeći turnir onaj u Rimu, iz masters serije 1000, a koji se igra od 10. do 21. maja.

BONUS VIDEO: Pečat najboljeg - Koje rekorde sada juri Novak Đoković?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu