NISMO SPAVALE DVA DANA: Odbojkašice Jedinstva presrećne što su se plasirale u finale plej-ofa

Novosti online

12. 04. 2023. u 21:00

ODBOJKAŠICE Jedinstva su najprijatnije iznenađenje u ovoj sezoni. Devojke iz Stare Pazove su igrale polufinale Kupa izazivača, u finalu Kupa Srbije ispustile su 2:0 protiv Uba (2:3), a u utorak su na svom terenu u majstorici polufinale plej-ofa savladale branioca titule Crvenu zvezdu (3:1) i zakazali borbu za titulu sa Ubom. Prva finalna utakmica je 15. aprila u Ubu, a prvak je ekipa koja ostvari tri pobede.

НИСМО СПАВАЛЕ ДВА ДАНА: Одбојкашице Јединства пресрећне што су се пласирале у финале плеј-офа

https://liga.ossrb.org

- Nije utakmica mogla da bude važnija. Imali smo dve opcije - da pobedimo ili da idemo na odmor. Pobedili smo, zakazali smo finale sa Ubom. Smatram da ćemo u finalu da igramo još kvalitetnije, jer ćemo biti rasterećeni. Stvarno je ovde bio jedan veliki teret, pritisak. Tvrdim da većina mojih igračica nije spavala poslednja dva dana. Niko njima nije nametao pritisak od nas, ali činjenica da igraju utakmicu koja odlučuje o učesniku finala donosi opterećenje. Želim da im čestitam još jednom, velika je ovo sezona za njih. Jako dobro igraju, napreduju. Za svoje godine igraju dobru odbojku. Čestitam i stručnom štabu, koji je odradio dobar posao ove sezone na tri fronta. I da se zahvalim ovoj divnoj publici, i da ih pozovem da budu uz nas kad budemo igrali finalnu seriju - rekao je za sajt liga.ossrb.org starteg Jedinstva Jovo Caković.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)