ZA REBRIKU "VEROVALI ILI NE": Suluda zarada u Formuli 1, a nije na kontu Luisa Hamiltona

Novosti online

21. 02. 2023. u 17:02

AKTUELNI šampion Formule 1 Maks Ferštapen zarađuje najviše novca u najbržem automobilskom cirkusu na svetu! On je ubedljivo najplaćeniji među svim vozačima, a samo u ovoj godini će inkasirati 51 milion evra, a niko od preostalih "pilota" nije ni blizu ovom 25-godišnjem Holanđaninu.

ЗА РЕБРИКУ ВЕРОВАЛИ ИЛИ НЕ: Сулуда зарада у Формули 1, а није на конту Луиса Хамилтона

Foto: AP

Drugo mesto zauzima Luis Hamilton, koji će od Mercedesa dobiti 33 miliona evra. Sedmorstrukom šampionu sveta ove godine ističe ugovor, ali se očekuje da će potpisati novi po još povoljnijim uslovima, iako ima 38 godina.

Na trećoj poziciji po zaradi je Šarl Lekler, vozača Ferarija sa skoro 23 miliona evra, dok je četvrti as Meklarena Lando Noris sa 18 miliona evra.

Najmanje novca će zaraditi Logan Sardžent, novi vozač Vilijamsa, koji će za ovu sezonu dobiti nešto više od miliona evra.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)