MLADI ODBOJKAŠI JURE PLASMAN NA EP: Pioniri od utorka u Sofiji, gde u sredu (14.00) protiv Grčke počinju napad na šampionat

Novosti online

16. 01. 2023. u 14:32

NAŠI najmlađi odbojkaši u utorak ujutru putuju u Sofiju, gde će od srede igrati na turniru prve runde kvalifikacija za EP od 19. do 30. jula u Podgorici. "Orlići" u prvom kolu grupe B igraju sa Grčkom, a očekuju ih i dueli sa Turskom i Engleskom.U grupi A su: Bugarska, Finska i Rumunija. Polufinale je u subotu, a finale u nedelju. Pobednik će izvaditi kartu za Podgoricu.

МЛАДИ ОДБОЈКАШИ ЈУРЕ ПЛАСМАН НА ЕП: Пионири од уторка у Софији, где у среду (14.00) против Грчке почињу напад на шампионат

FOTO: Tanjug

Selektor Ivan Milenković na put vodi sledeće igrače: Nikolu Stojkovića, Stefana Vučkovića (tehničari), Aleksandra Bogosavljevića, Aleksu Škorića (korektori), Bogdana Tomaševića, Marka Jurića (libera), Andreja Aleksića, Balšu Periću, Nikolu Miloševića, Petra Brašanca (blokeri), Vuka Kulpinaca, Sašu Radovanovića, Pavla Čolakovića i Marka Stefanovića (primači).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!