HRVATI SE OBRUKALI: Skijašice ne mogu da veruju na šta staza liči

Novosti online

05. 01. 2023. u 11:57

Amerikanka Mikaela Šifrin je peti put osvojila krunu i izjednačila se s Marselom Hiršerom u Zagrebu, a uslovi su bili katastrofalni i vrlo zahtevni. 

ХРВАТИ СЕ ОБРУКАЛИ: Скијашице не могу да верују на шта стаза личи

Foto: Printskrin/Jutjub/https://www.youtube.com/@FISAlpine

Kako prenosi Index.hr, na Sljemenu je pretoplo pa je većina snega dopremljena s deponija. Na stazi, na kojoj će se i u četvrtak od 15 sati skijati nova trka, nalazile su se i brojne rupe, te su se tako mnoge skijašice žalile na katastrofalne uslove.

- Preživela sam. Doslovno. Nikada nisam videla nešto slično, nikada nisam videla rupe poput ovih. Oduševljena sam plasmanom i time što sam sve izdržala - rekla je italijanska skijašica Marta Roseti.

Takođe i pobednica takmičenja Šifrinova je kritikovala stazu.

- Sve je bilo dosta teško, ali nisam se osećala ugroženom. U drugoj je vožnji bila jedna velika rupa u donjem delu, s kojom su neke od skijašica imale problema, ali sam je videla na pregledu i znala da tu moram biti opreznija. Svuda je bilo kanala, ali sam procenila da mi to neće predstavljati problem.

BONUS VIDEO:

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)