PUKLO NAJVEĆE KUMSTVO U SVETSKOM FUDBALU: Ronaldo se odrekao Mendeša

Novosti online

04. 01. 2023. u 12:18

Čovek koji je uvek išao uz Kristijana Ronalda jeste i Žorž Mendeš, njegov dugogodišnji saradnik, agent i kum.

ПУКЛО НАЈВЕЋЕ КУМСТВО У СВЕТСКОМ ФУДБАЛУ: Роналдо се одрекао Мендеша

Tanjug/AP

Međutim, ta veza je pukla nakon što je Kristijano odlučio da samoinicijativno da intervju Pirsu Morganu u kojem je žestoko isprozivao Mančester junajted, trenera Ten Haga, Ralfa Ragnika, pa čak i neke bivše saigrače.

Navodno, sitne tenzije su se pojavile još kada je Ronaldo saopštio Mendešu da želi da napusti Juventus. Iskusnom agentu bilo je jasno da će teško koji klub ponuditi njegovom tadašnjem klijentu sigurno mesto u prvoj postavi i glavnu ulogu, a da pritom igra Ligu šampiona.

Mendeš je, ipak, uspeo da ugovori povratak u Junajted. Međutim, tamo je sve počelo da puca odlaskom Ole Gunara Solskjera.

Zvao je sve redom Mendeš, u nadi da će neko želeti Kristijana, ali niko osim Al-Nasra nije bio zainteresovan. Želeo je Ronaldo još da sačeka, nadajući se dobrim partijama na Mundijalu, kojima bi uspeo da pronađe klub dostojan svog imena.

Poziv nije stizao, te je Mendeš digao ruke od svog zlatnog klijenta, navodno je došlo i do svađe.

Kristijano je kasnije shvatio da nijedan poziv osim Al-Nasra neće stići, te je kontaktirao sa Rikardom Regufeom koji radi u Mendešovoj firmi, kako bi preko njega ugovorio detalje sa Saudijcima.

Tako je Regufe dobio proviziju od 30 miliona evra umesto Mendeša.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)