TONI ĐERONA SAOPŠTIO ŠIRI SPISAK "ORLOVA": Rukometaše od 11. do 29. januara 2023. očekuje SP u Poljskoj i Švedskoj

S. K.

28. 11. 2022. u 16:36

TONI Đerona je povukao prvi potez. Selektor rukometaša saopštio je širi spisak od 35 igrača za SP od 11. do 29. januata u Poljskoj i Švedskoj. "Orlovi" se okupljaju krajem decembra, a u Švedskoj će odigarti dve kontrolne utakmice sa domaćinom, koji je šampion Evrope.

ТОНИ ЂЕРОНА САОПШТИО ШИРИ СПИСАК ОРЛОВА: Рукометаше од 11. до 29. јануара 2023. очекује СП у Пољској и Шведској

FOTO: RSS

Na spisku su: Dejan Milosavljev, Vladimir Cupara, Milan Bomaštar, Todor Jandrić (golmani), Nemanja i Vanja Ilić, Miloš Grozdanić, Mladen Šotić (leva krila), Mijajlo Marsenić, Dragan Pešmbalek, Luka Rogan, Živan Pešić, Branko Predović (pivoti), Bogdan Radivojević, Vukašin Vorkapić, Mateja Dodić, Uroš Kojadinović (desna krila), Petar Đorđić, Ilija Abutović, Uroš Borzaš, Miloš Kos, Stevan Sretenović, Nemanja Obradović, Danilo Radović, Lazar Kukić, Marko Milosavljević, Stefan Dodić, Đorđe Đekić, Aleksa Kolaković, Miloš Orbović, Jovica Nikolić, Predrag Vejin, Mihajlo Radojković, Milan Milić (bekovi).

Na šampionatu učestvuju 32 reprezentacije, koje su podeljene u osam grupa. Naši su u grupi E, Katovice, gde 13. januara igraju sa Alžirom, 15. sa Nemačkom, a 17. sa Katarom. Prve tri nastavljaju takmičenje u drugoj fazi (četiri grupe sa šest selekcija). Četvrtfinala se igraju u Gdanjsku i Stokholmu, koji će biti domaćin i mečeva za medalju.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni