VUKOVI NE BRINU ŠAMPIONA: Strahinja Rašović uveren da će vaterpolisti Novog Beograda osvojiti nove bodove

Novosti online

21. 11. 2022. u 10:52

PRVI put Novobeogradski vukovi izaći će na megdan Novom Beogradu. U taboru šampiona uvereni su da će sutra (21.15 na bazenu SC "11. april) upisati tri nova boda. Da je pobeda jedina opcija potvrđuje i najbolji strelac u istoriji prvaka Srbije Strahinja Rašović.

ВУКОВИ НЕ БРИНУ ШАМПИОНА: Страхиња Рашовић уверен да ће ватерполисти Новог Београда освојити нове бодове

M. Vukadinović

- Ovo će biti naš prvi međusobni duel i utakmicu ćemo se potruditi da maksimalno iskoristimo kao dobru pripremu pred turnir Jadranske lige koji nam predstoji. Vukovi su svakako mlada i poletna ekipa, primetno je da veoma lepo rade, a minulog vikenda imali su dobre rezultate u A1 regionalnoj ligi, pošto su zabeležili dve pobede i jedan poraz. Siguran sam da će tokom sezone pružati sve bolje partije - naglašava za sajt VK Novi Beograd Rašović.

Reprezentativac Srbije je prošle nedelju u meču protiv Špandau postao najbljoi strelac u istoriji kluba, jer je stigao do 160 golova i tako na večnoj listi prestigao Draška Gogova.

- Veoma mi je drago zbog toga. Zanimljivo je da sam u svim klubovima u kojima samigrao, obarao rekorde po broju golova. Tako je bilo u Crvenoj zvezdi i Radničkom iz Kragujevca, evo i sada u Novom Beogradu. Ne opterećujem se statistikom, ali sam srećan zbog tog dostignuće, a za sve to zahvalnost dugujem mojim saigračima. Zaista nije fraza, jer bez njih ne bih mogao da dođem do rekorda. Nadam se da se na tome neću zadržati i da ću nastaviti da pomeram granicu - podvlači Rašović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)