STRAHINJA RAŠOVIĆ U IDEALNOJ POSTAVI SP: Naš vaterpolista i treći strelac šampionata u Budimpešti

S. K.

04. 07. 2022. u 11:34

VELIKO priznanje za Strahinju Rašovića. Vaterpolista Srbije izbaran je u idealnu postavu SP, koje je sinoć trijumfom Španije završeno u Budimpešti. Zvezda Novog Beograda je i treći strelac turnira sa 17 golova, ubojiti su bili Španac Granados (18) i Amerikanac Boven - 21 gol.

СТРАХИЊА РАШОВИЋ У ИДЕАЛНОЈ ПОСТАВИ СП: Наш ватерполиста и трећи стрелац шампионата у Будимпешти

FOTO: M. Vukadinović

U idealnoj postavi su i: golman Agire (Španija), centar Kakaris (Grčka), Boven (SAD), Granados (Španija), Di Fulvio (Italija) i Harkov (Hrvatska).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

UKRAJINA TUGUJE: Pogibija ukrajinskog reprezentativca kod Bahmuta razbesnela zvezdu sporta, traži najstrašniju kaznu za Ruse i Beloruse

UKRAJINA TUGUJE: Pogibija ukrajinskog reprezentativca kod Bahmuta razbesnela zvezdu sporta, traži najstrašniju kaznu za Ruse i Beloruse

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i ratnih zbivanja, a kako je nedavno dobio dva tužna poglavlja, jer su poginula dva reprezentativca Ukrajine, danas se dogodio i jedan sporski izliv besa zbog toga.

02. 02. 2023. u 20:46

Komentari (0)

SOČNO TELEĆE PEČENJE U RERNI: Po receptu najiskusnijih kuvara - tajna je u brašnu