ZANIMLJIVO PITANJE UFC BORCA: "Kako testirate Konora Mekgregora na steroide kad je stalno na putu?"

Novosti online

04. 06. 2022. u 23:23

UFC borac poluteške kategorije, Entoni Smit, uočava određene nejasnoće u vezi sa Konorom Mekgregorom.

ЗАНИМЉИВО ПИТАЊЕ УФЦ БОРЦА: Како тестирате Конора Мекгрегора на стероиде кад је стално на путу?

foto: EPA

Skoro godinu dana prošlo je od trećeg meča između Mekgregora i Dastina Poarijea. Krajem prve runde, Irac je doživeo prelom leve noge i svima je bilo jasno kako sledi dugotrajan oporavak.

Iako Mekgregor često objavljuje snimke s treninga i govori kako oporavak teče dobro, informacija o zvaničnom povratku borbama i dalje nema. Ponekad su Konorove objave na društvenim mrežama zbunjujuće jer vidljivo je kako ''Ozloglašeni'' osim što navodno naporno trenira, ne zaboravlja uživati u životu.

Irac je posetio trke Formule 1 održane proteklog vikenda u Monaku, a gotovo svakodnevno postavlja fotografije sa svoje jahte kako krstari.

 

 


Entoni Smit i Majkl Bisping su prokomentirali Irčeve pustolovine na jahti, a Smit je imao zanimljivo pitanje, odnosno nejasnoću koja se veže uz sve to.

- Nešto se pitam i znam da ću dobiti puno kritika zbog ovoga. Ali kako testiraju Konora Mekgregora kad on konstantno krstari svojim brodom po celom svetu. Konstantno viđam da se nalazi na toj jahti. Jasno da nisu sve fotografije u datom trenutku i ne prikazuju uvek gde se trenutno nalazi, ali stalno je na tom brodu. Šalje li "USADA" (Antidoping agencija Sjedinjenih Država) helikopter koji se spušta na njegov brod? Naravno da ne - zapitao se Smit, a Bisping je ponudio svoj odgovor.

- Vrlo je jednostavno. Ne testiraju ga. Mislim da ga USADA ne testira. Slušaj, neću ovde govoriti da on koristi steoride, ali možda koristi nešto što mu pomaže u oporavku kostiju - objasnio je borac.

Ukoliko Mekgregor nije pod protokolom Antidoping agencije, to znači da će morati da prođe kroz minimalno šest meseci testiranja pre nego što dobije dozvolu za borbu.

Što se steroida tiče, Horhe Masvidal nedavno je optužio "Ozloglašenog" da je počeo koristiti steroide, ali je Irac burno reagovao ismejavši američkog velteraša.


BONUS VIDEO: Čarke u Pioniru, Trifunović isključen
 

 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)