RATKO ĐURKOVIĆ JOŠ DVE GODINE TRENER ZVEZDE: Crnogorski rukometni stručnjak produžio ugovor sa crveno-belima

S. K.

18. 05. 2022. u 11:53

OPSTANAK je izboren, Ratko Đurković ostaje u Crvenoj zvezdi. Iskusni crnogorski stručnjak i u naredne dve sezone vodiće rukometaše u crveno-belim dresovima. I ne krije da su klupske ambicije u novoj sezoni daleko veće nego dosada.

РАТКО ЂУРКОВИЋ ЈОШ ДВЕ ГОДИНЕ ТРЕНЕР ЗВЕЗДЕ: Црногорски рукометни стручњак продужио уговор са црвено-белима

FOTO: Grad Zrenjanin

- Jako sam se prijatno osećao prethodna četiri meseca, ta pozitivna atmosfera i energija su se preneli i na ekipu, napravili smo lep posao, i to je rezultiralo produžetkom ugovora. Sada se okrećemo formiranju ekipe za sledeću godinu, odnosno godine, jer je sva prilika da će Zvezda biti jako stabilan klub i ne priča se samo o sledećoj, već i o narednim godinama, što me jako raduje. Imamo dugoročni cilj da se vratimo u vrh i borimo za titule. Kao i kada sam dolazio, mogu da kažem da ćemo mnogo raditi - ističe za sajt RK Crvena zvezda Đurković.

Zvezdaši neće odmah na odmor, Đurković planira da radi sa igračima još mesec dana.

- U četvrtak igramo prijateljsku utakmicu u Segedinu, sa učesnikom Lige šampiona Pik Segedom. Dobra prilika da se momci oprobaju na visokom nivou, sada kada je gotovo prvenstvo da vidimo gde smo u odnosu na takve ekipe. Sledeće subote nas očekuje i humanitarna utakmica u Užicu - naglašava Đurković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

MEĐUNARODNI DAN TOLERANCIJE: Sva ljudska bića imaju pravo da žive i budu to što jesu