MAJK TAJSON PROŠAO BEZ KAZNE: Isprebijani muškarac ga neće tužiti

Novosti online

12. 05. 2022. u 10:59

KALIFORNIJSKE vlasti neće krivično goniti legendarnog boksera Majka Tajsona nakon incidenta u avionu, kada je snimljeno kako udara drugog putnika koji je sedeo iza njega.

МАЈК ТАЈСОН ПРОШАО БЕЗ КАЗНЕ: Испребијани мушкарац га неће тужити

FOTO: EPA

Podsetimo, Tajson je pre nešto manje od mesec dana nasrnuo na putnika koji ga je uznemiravao u avionu.




Žrtva je imala nekoliko vidljivih tragova udaraca na svom licu, pa se pretpostavljalo kako "gvozdenog" čeka pravna bitka zbog fizičkog napada. Ipak, dobra vest za Tajsona je ta što nikakve optužnice neće biti podignute protiv njega.
 


Tužilaštvo San Mateo okruga navelo je da su optužbe protiv Tajsona odbačene zbog "situacije i okolnosti koje su dovele do sukoba". 

- Odbacivanje optužbe uključuje sve. Ponašanje žrtve koje je dovelo do incidenta, interakcija između Tajsona i žrtve, kao i zahteve žrtve i gospodina Tajsona da se u ovom slučaju ne podigne optužnica - rekao je u saopštenju glavni tužilac Stiven Vegstef. 


Policija je ranije navela da nisu imali dovoljno dokaza i da je povređeni čovek dao mali broj detalja, kao i da je odbio da učestvuje u istrazi. Što se tiče odbrane nekad "najopasnijeg čoveka na planeti", njegovi advokati naveli su da je agresivni putnik maltretirao boksera i bacio flašicu vode na njega.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!