UBICA PROIZVODIO I DROGU ZA SILOVANJE: Napadač na hrvatskog rukometaša, sa "bogatim" policijskim dosijeom, još u bekstvu

Novosti online

11. 04. 2022. u 14:29 >> 14:44

MAKEDONSKA policija još uvek traga za Angelom Georgievskim, prvoosumnjičenim za premlaćivanje hrvatskog rukometaša Denisa Tota, koji je od posledica batinanja preminuo. Sada je procurila informacija da je reč o čoveku koji je ranije hapšen u Sloveniji zbog proizvodnje "droge za silovanje".

УБИЦА ПРОИЗВОДИО И ДРОГУ ЗА СИЛОВАЊЕ: Нападач на хрватског рукометаша, са богатим полицијским досијеом, још у бекству

Foto: Fejsbuk

Moguće je da je Georgievski napustio Severnu Makedoniju. 

- Moje poslednje informacije su da se još traga za čovekom koji je započeo to. On je prvi zadao udarac rukometašu, koji se nije ni branio, a posle ga je drugo dvoje udaralo nogama u glavu - rekao je za RTL glavni tužilac Gavril Bubevski.

Georgievski je 2016. uhapšen kada je izazvao saobraćajni udes u kome je oštetio pet vozila. Pobegao je sa lica mesta, ali ga je policija naknadno pronašla i uhapsila i nakon provere ustanovila da je ovaj rođeni Mariborčanin član kriminalne grupe koja proizvodi više vrsta sintetičkih droga, između ostalih amfetamine kao i GHB, takozvanu "drogu za silovanje".

U međuvremenu, uhapšeni su A. K. (22) i K.L. (19) i njima je izrečena mera pritvora.

- Postupajući na predlog Državnog tužilaštva u Skoplju, sudija u prethodnom postupku odlučio je da prihvati predlog tužilaštva i za dvojicu uhapšenih odredio je pritvor, zbog opasnosti od bega i mogućnosti uticaja na svedoke i ometanja istrage - saopštio je Kazneni sud u Skoplju.

BONUS VIDEO - Saša Ilić posle meča Čukarički - Partizan

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri