SRPSKA LARA KROFT: Glumica Isidora Građanin o kik-boksu, treninzima, omiljenom klubu, ulogama...

Marina Jungić Milošević

10. 02. 2022. u 18:38

JEDNU od naših najlepših glumica Isidoru Građanin zatekli smo u pripremama za trening i proslavu 27. rođendana.

СРПСКА ЛАРА КРОФТ: Глумица Исидора Грађанин о кик-боксу, тренинзима, омиљеном клубу, улогама...

FOTO: Nevena Đorđević

Otkrila nam je da već godinu i po dana, sa velikim entuzijazmom trenira kik-boks u KBK Sinđelić i da redovno ide u teretanu.

- Odavno sam želela da se bavim kik-boksom, jer mi je delovao vrlo interesantno. Drugi razlog bio je priprema za ulogu u jednom projektu, koji je odložen do daljeg. Tako sam kontaktirala sa KBK Sinđelić i počela da treniram. Mogu vam reći da sam "ubola" premiju, što se tiče kluba i ekipe, jer mi je baš lepo i uživam na treningu. Učim novu veštinu, osećam se korisnije i snažnije. Trening je vrlo dinamičan, a pruža mi sigurnost i dodatno samopouzdanje. Nedavno smo proslavili pobedu našeg kik-boksera Radeta Opačića, na prvenstvu u Singapuru, a priredili smo mu i doček na aerodromu - priča, za "Novosti Sport", vatrena navijačica Crvene zvezde i KBK Sinđelić, koju ćemo uskoro gledati i u ringu, u emisiji "Moja Arena" (petkom, na kanalu Arena premijum 1).

FOTO: Nevena Đorđević

- Autor emisije Nemanja Paunović bio mi je sparing partner, koji drži fokusere, jastučiće na rukama, u koje udaram. Udarci rukom, kroše, direkt, aperkat, isti su kao u boksu, s tim da ovde ima i udaraca nogom - kikova: udarac u donji deo tela (lou kik), kik u telo, kik u glavu i udarac kolenom. Meni su kikovi interesantniji od udaraca rukama.

Isidora nam je otkrila i kako se oseća, na treninzima, dok drži gard i udara u džak ili fokusere.

- To mi pomaže da se ispraznim i da odmorim glavu od svakodnevnih obaveza i problema. Moj trener Nikola Pavković (drugi trener mi je Zoran Grozdanić) kaže da samo u retkim životnim situacijama zaboravljamo na sve oko sebe, pa i na probleme. Glava nam je tada "prazna" i vodi nas samo instinkt. Mislimo samo na to kako da se odbranimo ili da napadnemo. Na treninzima učim i kako da se odbranim, ako zatreba. Hvala Bogu, nisam se još našla u takvoj situaciji, ali bolje da budem spremna, za svaki slučaj.

Isidora Građanin i Nemanja Paunović/FOTO: Nevena Đorđević

Tekst potpisa

Atraktivna glumica nam je priznala i da je i njen mlađi brat Goran Vuk dobrim delom zaslužan što se vratila sportu.

- Odmalena sam išla na razne sportske aktivnosti, trčala kros, igrala košarku, a trenirala sam i plivanje, odbojku i jahanje. Najdosadnija mi je teretana. Moj brat je dugo trenirao košarku, a i sada se bavi sportom. U jednom periodu, terao me je da treniramo zajedno, ali tada nisam bila zainteresovana. Međutim, sada smo, po tom pitanju, ravnopravni.

Isidora Građanin / FOTO: Nevena Đorđević

A, od kada redovno trenira, Isidora je počela da priželjkuje i neke nove uloge.

- Volela bih da igram neku akcionu heroinu, poput Lare Kroft ili opasne špijunke, kao što je Mata Hari. U međuvremenu, gledamo je kao zavodljivu tužiteljku Tanju u hit krimi-seriji "Ubice mog oca 5", Predraga Gage Antonijevića i Nataše Drakulić (sredom i četvrtkom na Prvoj) i kao simpatičnu Sašku Čičanović u "Junacima našeg doba 2", Siniše Pavića (radnim danima na RTS 1).

- Tanja će, u narednim epizodama, biti više usmerena na karijeru, nego na inspektora Jakovljevića. A što se tiče Saške, ona će u drugoj sezoni biti zrelija, jer su joj se desile neke stvari koje su je promenile. Odlučila je da promeni način ophođenja prema porodici i ljudima oko sebe. Postala je saosećajnija i društveno angažovanija.

"UBICE 6", "BELEŽNICA 2", FILM "ZALIV"

ISIDORA Građanin uskoro nastavlja snimanje sezone krimi-seriji "Ubice mog oca" i drugog ciklusa "Beležnice profesora Miškovića", autora Ratka Dmitrovića, u kojoj tumači lik Anđelke, prevodioca za italijanski jezik.

U Tivtu, Kotoru, Perastu i Herceg Novom, u martu je očekuje nastavak snimanja filma i četvorodelne serije "Zaliv" (u kome igra glavnu ulogu misteriozne Lize), reditelja Draška Đurovića.

BONUS VIDEO: MASKOTA JE BIO VUČKO: Pre 38 godina otvorene su Zimske olimpijske igre u Sarajevu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna