"ŠIPTAR, HRVAT, BALIJA NISU MOJA BRATIJA": Navijači Zvezde poslali poruku novom treneru (VIDEO)

Novosti online

06. 02. 2022. u 08:45

NOVI trener Crvene zvezde Mirko Vičević nije naišao na toplu dobrodošlicu od strane navijača.

ШИПТАР, ХРВАТ, БАЛИЈА НИСУ МОЈА БРАТИЈА: Навијачи Звезде послали поруку новом тренеру  (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Naime, Zvezda je ovog vikenda pobedila Šabac sa 13:6 u Superligi, meč se igrao na Dorćolu na bazenu „Milan Gale Muškatirović“, a „Delije“ su neprijateljski dočekale Vičevića.

„Šiptar, Hrvat, balija, nisu moja bratija“, bio je transparent koji je razvijen uz skandiranja Ratku Mladiću tokom utakmice, o čemu će sigurno biti reči narednih dana.

Mirko Vičević je crnogorski stručnjak hrvatske nacionalnosti, trenutno je i predsednik Hrvatskog građanskog društva Crne Gore u Kotoru, a navijači Zvezde kivni su na njega i zbog angažmana u DPS-u, bio je odbornik stranke Mila Đukanovića u Kotoru.

Foto: Printskrin

 

Novi trener Crvene zvezde, najtrofejniji je crnogorski vaterpolista svih vremena i član Kuće slavnih, a sa Jugoslavijom je osvojio olimpijsko zlato u Seulu 1988. godine.

Ruku na srce, mesto ovakvim uvredama nije sportsko borilište, pa su scene bile i te kako mučne. Videćemo šta će doneti naredni dani, da li će možda Vičević napustiti klupu crveno-belih.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 13:44

Komentari (11)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024