PREVARA VEKA: Bivši reprezentativac Italije 15 godina mislio da je u vezi sa slavnom manekenkom, pa onda doživeo šok

Novosti online

26. 11. 2021. u 13:26

BIVŠI odbojkaški reprezentativac Italije Roberto Kazaniga (42) dospeo je u žižu tamošnje javnosti zbog ispovesti kojom je otkrio da je 15 godina bio žrtva ljubavne prevare.

ПРЕВАРА ВЕКА: Бивши репрезентативац Италије 15 година мислио да је у вези са славном манекенком, па онда доживео шок

Foto: AP

Nesrećni sportista je čak 15 godina mislio da je u vezi sa poznatom manekenkom Alesandrom Ambrosio - iako se pomenuti par nikada u životu nije sreo. Zvuči čudno, ali je istinito.

Naime, Kazaniga je upoznao izvesnu "Maju" koja mu je poturila fotografije Alesandre Ambrosio, tvrdeći da je top model, a veza sa njom je počela putem telefona.

Odbojkaš je priznao da joj je godinama slao poklone i da je na nju potrošio oko 700.000 evra, zbog čega je i upao u dugove, da bi se na kraju ispostavilo da su ga "odradile" čak tri strane. Među njima i devojka pod pseudonimom "Manuela" koja ga je i spojila sa Majom.

FOTO: EPA

 

Mediji u Italiji javljaju da je Kazaniga saznao za prevaru tek kada su njegovi saigrači insistirali da sve prijavi policiji kako bi dublje otkrio celu priču oko svoje lažne veze sa manekenkom.

- Imam toliko dugova, nije lako probuditi se iz "kome" - rekao je Kazaniga, da bi se na kraju ispostavilo da je iza svega stajala žena sa Sardinije koja je uzimala novac za medicinski tretman.

Neverovatna priča, koja bi svima trebalo da bude opomena, da treba živeti u realnom životu i da su društvene mreže prevara, koja je mnoge koštala, ne samo novca, nego i života.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna