"SAZNAO SAM U AUTOBUSU": Kovač o smeni sa mesta selektora Srbije

Slobodan Krstović

24. 10. 2021. u 11:30

TROFEJNI trener je vest da nije selektor Srbije saznao u autobusu na putu iz Belhtova ka Jastržebskom, gde njegov klub igra danas u derbiju poljskog prvenstva.

САЗНАО САМ У АУТОБУСУ: Ковач о смени са места селектора Србије

Foto arhiva VN

- Žao mi je što se niko nije setio da mi javi da nisam više selektor. Vest sam saznao od Marka Podraščanina koji mi se zahvalio na saradnji. Mogli su barem da sa mnom kontaktiraju - priča u telefonskom razgovoru za "Novosti" strateg SKRA Belhtova.

Slobodan Kovač ističe da nije imao ugovor sa Savezom i da je naslućivao da više neće da sedi na klupi Srbije:

- Iz razgovora sa Gajićem sam shvatio da nisu zadovoljni četvrtim mestom, kao i celom situacijom. Ne znam da li je očekivao da dam ostavku, ali to nisam mogao jer nemam ugovor. Četvrtim mestom ni ja nisam zadovoljan, ali postojali su razni razlozi za naše igre na EP. Ne želim prepucavanje, ali onaj koji odlučuje o vašoj sudbini uvek može da nađe milion razloga. Tačno je da smo mogli bolje na EP, ali da smo radili dobro na pripremama vidi se po partijama igrača u njihovim klubovima.

Kovač je naglasio da je dao sve od sebe da reprezentacija bude što bolja:

- Bila mi je velika čast što sam bio selektor Srbije. Bilo je lepih i teških trenutaka. Dao sam sve od sebe, a mislim da su i igrači zadovoljni našim radom i odnosom.

BONUS VIDEO: ĐOKOVIĆ IZNENADIO ŠETAČE: Novak u društvu supruge i dece vozio bicikl pored beogradske Beton hale

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)