ODBOJKAŠICE NASTAVLJAJU DA MELJU: Mađarska osetila snagu Srbije, naša selekcija u četvrtfinalu EP

Novosti online

29. 08. 2021. u 19:52 >> 21:41

ODBOJKAŠICE Srbije nastavile su sa pobedama na Evropskom prvenstvu. Snagu naše selekcije osetila je reprezentacija Mađarske koja je poražena sa 3:0 (25:20, 25:19, 25:17).

ОДБОЈКАШИЦЕ НАСТАВЉАЈУ ДА МЕЉУ: Мађарска осетила снагу Србије, наша селекција у четвртфиналу ЕП

FOTO: CEV

Moćno, snažno i efikasno! Tako se ukratko može opisati nastup Srbije u osmini finala. Izabranice Zorana Terzića upisale su 22 vezani vezani trijumf na Evropskom prvenstvu.

U sva tri seta naša selekcija je dominirala, samo je tokom prvog usledio mali pad, ali ni to nije bilo dovljono rivalkama da urade nešto više.

Drugi i treći set su Maja Ognjenović i drugarice odigrale vrlo koncentrisano i može se reći koliko im je trebalo.

Srbija na ovom prvenstvu Evrope ima šest pobeda iz isto toliko utakmica i pohod na odbrani zlata se nastavlja.

Naša reprezentacija će u četvrtfinalu igrati protiv Francuske koju je već pobedila u grupnoj fazi.

Najefikasnija u našoj selekciji bila je Tijana Bošković sa 19 poena, a kod Mađarske je to bila Anet Nemet koja je meč okončala sa 14 poena.

TREĆI SET: Mađarska 25:20, 25:19, 25:17

25:17 - Kraj utakmice, nova pobeda Srbije!

21:16 - Dao je šansu Zoran Terzić i igračicama koje manje vremena provode na terenu, ali to se ne oseća na terenu, jer i one igraju sjajno.

17:11 - Nakon kraćeg prekida meč se nastavio, ali stanje na terenu se nije promenilo. Naše devojke su nastavile da dominiraju.

11:8 - Uspela je Mađarska da smanji prednost na tri razlike, ali to ne treba da brine, jer Srbija drži sve pod kontrolom.

8:4 - Odlično su naše odvojkašice otvorile i treći set. Ukoliko se ne desi nešto ne predviđeno ne bi trebalo da bude problema da meč privede kraju u tri seta.

DRUGI SET: Srbija - Mađarska 25:20, 25:19

25:19 - Završen je i drugi set. Nezaustavljiva Tijana Bošković osvojila je deset poena samo u ovom delu meča, dok je u prvom imala pet.

23:16 - Održava naša reprezentacija prednost. Mađarska nema rešenja za igru Srbije čiji kvalitet dolazi ko izražaja.

14:10 - Dodala je Srbija gas i brzo je napravila osetniju razliku. Ne bi trebalo da bude problema da se i ovaj set okonča uspešno!

5:5 - Izjednačena igra na početku drugog dela susreta. Mađarska očigledno igra sa mnogo više samopouzdanja nego na startu susreta.

PRVI SET: Srbija - Mađarska 25:20

25:20 - Gotov je prvi set! Ubedljivo i moćno ga je dobila Srbija. Malo su se u finišu seta opustile izabranice Zorana Terzića, ali to je donekle i razumljivo s obzirom na to da je razlika bila velika. Ovaj deo meča okončan je servis greškom Baginke.

22:12 - Prvi set se polako bliži kraju, Srbija ga mirno privodi kraju. Ukoliko nastavi naša selekcija da igra u ovakom ritmu ovaj meč će brzo biti gotov.

16:6 - Stigle su do dvocifrene prednosti naše devojke. Vidi se da je prijala pauza Maji Ognjenović i drugaricama koje melju rivala.

12:5 - Nastavaju da dominiraju izabranice Zorana Terzića i u nastavku seta. Jasno se vidi razlika u kvalitetu.

6:1 - Furiozan početak naše selekcije. Krenule su šampionke šampionski. Mađarska za sada nema rešenja za igru prvakinja Evrope.

1:0 - Prvi poen na ovoj utakmici osmine finala osvojila je Srbija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna