ŠAMPIONI EVROPE SE SPREMAJU ZA ODBRANU TRONA: Do EP sve pod konac

S. K.

23. 08. 2021. u 20:49

TESTOVI pred EP od 1. do 19. septembra u Poljskoj, Češkoj, Finskoj i Estoniji, i te kako su dobro došli našim odbojkašima.

ШАМПИОНИ ЕВРОПЕ СЕ СПРЕМАЈУ ЗА ОДБРАНУ ТРОНА: До ЕП све под конац

FOTO: AP

Evropski prvaci su na turniru u Zaporožju osvojili drugo mesto, ali daleko je važnije to što su uvideli šta moraju da poprave do starta na Šampionatu.

- Malo nas je poremetio nedolazak Slovenaca, ali opet dobro je to što smo odigrali tri meča, sa Ukrajinom A i B i Bugarskom. Falile su nam utakmice i mislim da možemo da budemo zadovoljni onim što smo videli. Jasno nam je i da moramo da popravimo par stvari do Evropskog prvenstva. To je i bila suština odlaska u Ukrajinu - ističe kapiten Nemanja Petrić.

"Orlovi" će do odlaska u Krakov, gde su u A grupi sa Poljskom, Belgijom, Ukrajinom, Portugalijom i Grčkom, trenirati u Beogradu. Zbog EP za dame pomalo su u senci, a Petrić primećuje da sve zavisi od igrača koji žele veću ili manju pažnju. Objašnjava i zašto Aleksandar Atanasijević nije igrao:

- U prvom meču nije ni bilo planirano da igra, jer su šansu dobili mlađi. U međuvremenu je imao stomačni virus, koji je prošao za dan, ali iz predostrožnosti stručni štab nije želeo da rizikuje - podvlači Petrić.

Kapiten "orlova" kaže i da im je prijalo to što su igrali pred publikom:

- Nije bilo mnogo navijača, ali je bilo lepše, nego kada su tribine prazne.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a