"DAMIR JE PROBIO LED": Nenad Putnik za "Novosti" nakon srebra na Olimpijadi za Mikeca - Za nas je ova medalja velika kao kuća!

J. SU

24. 07. 2021. u 11:46

NISAM spavao noćas, Damir je probio led. Ova medalja mu je nedostajala u karijeri, ima sve ostale, rekao je za "Novosti" Nenad Putnik, predsednik Streljačkog saveza Srbije nakon što je Damir Mikec osvojio srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u disciplini vazdušni pištolj na 10 metara.

ДАМИР ЈЕ ПРОБИО ЛЕД: Ненад Путник за Новости након сребра на Олимпијади за Микеца - За нас је ова медаља велика као кућа!

Foto: M. Anđela

- To je medalja za koju se spremao sa bratom Goranom, koji mu je trener poslednjih pet godina. Sjajno je odradio finale. Ovo je najveći uspeh u karijeri za Streljački savez Srbije. Za nas je ova medalja velika kao kuća - rekao je Putnik.

Ovo je, naglašava on, podstrek ne samo za strelce, već i za ceo tim Srbije.

- Ne samo što će dati vetar u leđa ostalim sportistima, već i na psihološkom planu posle Rija kada nije bilo medalja vraća se na nivo koji se očekuje od nas.

- Po jutru se dan poznaje. Ovo je veliki uspeh za sve, za Stručni štab Saveza, trenera i njega. Dobra je atmosfera u ekipi i to će podsticajno delovati na ostale koji će pucati. Sigurno će i u miks sa Zoranom Arunović opuštenije da uđe.

Putnik ističe da su svi u Savezu ponosni na uspeh Damira Mikeca, kao i na sve ostale sportiste i "atmosferu u timu koja vlada među strelcima i selektorima i stručnom štabu".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!