PREDSEDNIK KK Crvena zvezda Nebojša Čović gostujući na TV Pink ponovo je zatražio odgovore povodom smrti doskorašnjeg košarkaša crveno-belih Majkla Odža.

dokle bre da truješ

14.08.2020. 13:47

Spekuliše kao i uvek ali sad je prešao granicu i počeo da manipuliše ljudskim tragedijama, da tu zaradi koji poen. Aman čoveče, dokle bre. Ko te napada, ko poziva na odgovornost, kakva zamena teza, sa kime se svađaš više???

Muki

14.08.2020. 21:14

Lepo si rekao da olos ulazi u kosarku,ali nisi svestan da si ti NAJVECI OLOS koji je usao u Srpsku kosarku i da polako ali sigurno ima da je dovedes do dna.

Pera

14.08.2020. 23:19

Istekao mu je ugovor. Nije mu produzen ugovor. Trenirao individualno. Tragicno nastradao. Nije se nadao da virus moze ostaviti posledice. O cemu ovaj covek prica? Ovaj covek je ozbiljno bolestan.

Srbin iz inostranstva

15.08.2020. 14:53

@dokle bre da trujes..Pitanja koja postavlja Gospodin Covic su krajnje civilizovana i na mestu..Ne truju oni nikoga..a smetati mogu samo onima koji love u mutnom..DOSTA vise bezakonju i samovolji..DOSTA vise ostrascenosti i nestrucnosti..DOSTA vise neodgovornosti i neprincipijelnosti..Kao da smo neki veliki klanovi i mafija..nije vazno ni kako,ni boz cega samo da je nas odnosno da je pripadnost tu..KONACNO moramo i trebamo iskoraciti napred..ka uredenom drustvu gde vladaju pravo i zakon..