NOVA OBJAVA ODŽOVE DEVOJKE: Sklonite se od mene, pomenula Majklovu mamu i bivšu devojku Deniz

Novosti online

09. 08. 2020. u 09:37

SMRT Majkla Odža potresla je celu Srbiju. Dosta prašine se podiglo i oko njegove devojke Lane.

НОВА ОБЈАВА ОЏОВЕ ДЕВОЈКЕ: Склоните се од мене, поменула Мајклову маму и бившу девојку Дениз

Foto: Instagram

Srpkinja se oglasila posle smrti košarkaša i objavila da je ona njegova devojka, a ne izvesna Deniz. Stizali su egativni komentari na račun Lane, pa je odlučila da stavi tačkuu na sve spekulacije.

- Ovim putem želim da izjavim to da, ljudi koji su o njemu znali samo to da se zvao Majkl Odžo, neka se sklone od mene. Sad odjednom, svi znate sve. Mi šta smo imali, imali smo. Prelepe trenutke i momente koji se više neće vratiti, ali u srcu ostaju. Jeste, imao je devojku u Americi, sa kojom je raskinuo, pre nego što je upoznao mene - napisala je ona. 

Nastavila je u istom ritmu.

- Time što govorite da sam mu ja bila šema sa strane, blatite njega. Meni nije stalo do vašeg mišljenja, jer znam šta sam mu bila, i šta je on meni bio. Ja imam prava da postavim slike i snimke koje smo mi zajedno stvorili, kao najlepše uspomene ikad. A vi, ako imate imalo dostojanstva, ispoštujte i Deniz i mene, i nemojte praviti problem tamo gde ga nema. On je jako čuvao svoj privatni život za sebe i ko je trebalo da zna za mene, znao je... Moja i njegova majka. Svi ostali ste nebitni onoliko koliko sebi dajete za pravo - napisala je ova devojka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)