NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

PARTIZAN DOGOVORIO PRVO POJAČANJE! Željko Obradović već dobio ono što je želeo

Novosti online

21. 05. 2024. u 08:28

CRNO-BELI završavaju sezonu u kojoj su imali velike ambicije, a nisu uradili ništa. A da se to ne bi ponovilo sledeće godine, Željko Obradović je polako počeo da sklapa mozaik.

ПАРТИЗАН ДОГОВОРИО ПРВО ПОЈАЧАЊЕ! Жељко Обрадовић већ добио оно што је желео

Foto: Profimedia

Naime, Partizan je dogovorio prvo pojačanje za narednu sezonu i to će, prema navodima izraelskog novinara Arela Ginsbera, biti - Džejlin Smit!

Zapravo, bolje rečeno, omaleni plejmejker će parafirati produžetak saradnje sa crno-belima koja mu ističe na kraju ove sezone. Biće tako ispunjena velika želja trenera Željka Obradovića koji je u prethodnih mesec i po dana doslovno preporodio Smita.

Naturalizovani Hrvat se nikako nije snašao po dolasku u Beograd. Delovao je prilično nesnađeno i dezorijentisano na terenu. To je priznao i sam i istakao da mu je vreme provedeno na klupi (neretko i tribinama) mnogo značilo kako bi uspeo da vidi sistem trenera Obradovića koji je puno pričao sa njim.

Sve to je uslovilo da Smit značajno podigne formu, pruži partije koje se od njega očekuju i uz Džejmsa Nanelija bude ponajbolji igrač Partizana u poslednje vreme.

Doneće mu to novi jednogodišnji ugovor sa crno-belima, iako je Smit imao i druge ponude iz Evrolige. Međutim, on je prezadovoljan u Beogradu, baš kao što su i crno-beli sa njim.

BONUS VIDEO: Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA ODLUKA ORGANIZATORA! Evo kada Novak Đoković igra naredni meč na Rolan Garosu