AMERIČKI BRAČNI PAR ZAPANJEN: Nikola Jokić je "kriv" što im se dete ovako ponaša (VIDEO)

Novosti online

02. 02. 2024. u 19:47

Nikola Jokić je zbog povrede ovih dana glavna tema u Denveru, ali i kad ne igra - "izaziva" izuzetno zanimljive scene u Sjedinjenim Američkim Državama.

АМЕРИЧКИ БРАЧНИ ПАР ЗАПАЊЕН: Никола Јокић је крив што им се дете овако понаша  (ВИДЕО)

Foto AP

Naime, jedan američki bračni par, koji već ima sina, očekuje i drugo dete.

Za oko dva meseca na svet treba da im dođe i ćerka, pa naslednika već uče njeno ime.

Međutim, kad god bi ga pitali kako će mu se to sestra zvati, on kaže "Jokić!".

- Mislim da ćemo mom sinu morati da smanjimo dozu gledanja Nagetsa - šaljivo je sve prokomentarisao otac, uz snimak koji je i pred vama:

Šaljivu objavu pratili su i šaljivi komentari.

Među njima su i: "Pa, ovo dete bolje izgovara Jokićevo prezime nego neki TV komentatori!", ili "Dajte ćerki ime Nikol, to je najbolji kompromis!". 

Nikola Jokić - najnovije vesti o povredi

Podsetimo, prvi put od novembra, srpski as se pre nekoliko dana našao na "listi povređenih" Denver nagetsa uz opis "pod znakom pitanja".

I to baš pred megdan sa Oklahoma Sitijem, senzacionalnom ekipom koja maltene od prvog dana nove sezone drži vrh Zapadne konferencije.

Srpski centar je, posle velike i važne pobede nad drugoplasiranim timom "istoka", Milvokijem (protiv kog je ostvario tripl-dabl) dospeo u nevolju:

Nikola Jokić ima bol u donjem delu leđa i upravo je ocena "pod znakom pitanja" zabrinula navijače NBA šampiona, jer je sledio megdan sa vrlo nezgodnim timom. I, Nikola Jokić nije zaigrao protiv Oklahome, koja je pobedom došla do 3:1 u ovosezonskim mečevima s Denverom, iako je prvu utakmicu u toj "seriji" izgubila sa 33 poena razlike.

Stanje se, izgleda, nije popravilo ni dan kasnije, jer je Jokić uz isti opis "dočekao" i prvi od dva uzastopna meča sa Portlandom.

Inače, u "izveštaju o povredama", ocena "pod znakom pitanja", kakva je i dalje uz srpskog centra, znači da klupski lekari daju 50% šanse takvom košarkašu da zaigra. Da je oznaka "verovatno igra", tu su šanse 75%, a "teško da će zaigrati" - 25%.

NBA tabele

U Zapadnoj NBA konferenciji, u kojoj Jokićevi Nagetsi i nastupaju, prvo mesto drži Minesota sa učinkom od 34-14, Oklahoma druga sa 33-15, Los Anđeles Klipersi imaju 31-15, Denver je sada četvrti sa 33-16, a slede Sakramento sa 27-19, Feniks sa 28-20, kao i ostatak konkurencije.

Na "istoku" vodi Boston sa 37-12, a za njim slede Milvoki sa 32-16, Njujork sa 32-17, Klivlend sa 30-16, Filadelfija sa 30-17, Indijana sa 27-22...

Kada igra Denver? Raspored utakmica:

Denver redom igra (po našem, srednjoevropskom vremenu) po sledećem rasporedu:

subota, 3. 2. - kod kuće protiv Portlanda od 3

ponedeljak, 5. 2. - kod kuće protiv Portlanda od 2.30

petak, 9. 2. - u gostima protiv Los Anđeles Lejkersa od 4

subota, 10. 2. - u gostima protiv Sakramenta od 4

utorak, 13. 2. - u gostima protiv Milvokija od 2

četvrtak, 15. 2. - kod kuće protiv Sakramenta od 3

petak, 23. 2. - kod kuće protiv Vašingtona od 3

subota, 24. 2. - u gostima protiv Portlanda od 4

ponedeljak, 26. 2. - u gostima protiv Golden Stejta od 1

četvrtak, 29. 2. - kod kuće protiv Sakramenta od 3

NBA liga, sezona 2023/2024 - termini, plej-of...

Ligaški deo nadmetanja traje do 14. aprila 2024, do kada bi, prema rasporedu, svi timovi trebalo da odigraju po 82 utakmice. Ol-star utakmica se održava 18. februara u Indijanapolisu, plej-in turnir za timove od 7. do 10. mesta u obe konferencije, na programu je od 16. do 19. aprila, a dan kasnije, 20. aprila, počinje zvanična faza plej-ofa. Veliko finale je, kada se o prvom meču borbe za pehar radi, zakazano za 6. jun, a moguća majstorica igrala bi se 23. juna. Samo mesec dana kasnije, 26. jula, u Parizu počinju 33. Letnje olimpijske igre, koje traju do 11. avgusta.

A ako vam se košarka sviđa, NBA kao njen sastavni deo, kao i sve što u njoj rade Nikola Jokić i Denver, ali i ne samo oni već i svi ostali srpski i drugi asovi, pratite ih na sportskim stranicama portala "Novosti". 

Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video:  Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)