A POSLE ZELENO-BELE LEKCIJE CRVENO-BELIMA: Sferopulos kao "pokisao", Ataman poseća: Ne zaboravite da je Zvezda...

Novosti online

28. 12. 2023. u 22:24

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos delovao je vrlo nezaodovljno posle poraza od Panatinaikosa.

А ПОСЛЕ ЗЕЛЕНО-БЕЛЕ ЛЕКЦИЈЕ ЦРВЕНО-БЕЛИМА: Сферопулос као покисао, Атаман посећа: Не заборавите да је Звезда...

FOTO: M. Vukadinović

U 17. kolu Evrolige, gostujući u Atini Zvezda je ubedljivo izgubila od Panatinaikosa, posle čega je grčki stručnjak ovo izjavio za Evroliga TV:

- Ofanzivno smo se mnogo mučili, nismo nalazili rešenja da bismo rivala napali na pravi način. Naročito je to bilo vidljivo u 2. pol uvremenu, kada nismo stvarali otvorene šuteve. U odbrani smo, pritom, dozvoljavali lake poene koji su i doveli do razlike koja je potom postala prevelika za nas da je stignemo - rekao je Sferopulos.

Sa druge strane, Ergin Ataman, šef stručnog štaba KK Panatinikos, blistao je od sreće posle četvrtog trijumfa u nizu:

- Najpre, srećna nova godina svim našim navijačima, koji su i porad prazničnih dana pred nama ispunili halu do poslednjeg mesta. Što se tiče moje ekipe, pokazala je ekstreman karakter. Sjajna odbrana je odigrana, nema šta. Ne zaboravite da je Zvezda u prošlom kolu dala 98 poena Makabiju, a samo 65 nama. Mislim da su svi mogli da uživaju: i oni koji gledaju ovaj naš tim, i momci na terenu. Četvrti smo na tabeli na polovini ove trke, nadam se da ćemo i na kraju sezone biti tako visoko plasirani - uz osmeh je rekao Ataman.

Usled ovog poraza, Zvezda je sa učinkom 6-11 ostala 15. u konkurenciji 18 evroligaških timova, a PAO je na deobi četvrtog mesta sa Fenerbahčeom i Makabijem, koji takođe imaju po 10-7, kao atinski zeleno-beli.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)