JESI LI TO TI, NIKOLA? Nesvakidašnjim potezom Jokić oduševio saigrača (VIDEO)

Novosti online

30. 11. 2023. u 07:52

Nakon jedne utakmice pauze koja se rezultatski nije odrazila na formu Denver nagetsa, Nikola Jokić se vratio na parket u noći između četvrtka i petka i bio najzaslužniji za slavlje protiv Hjuston roketsa.

ЈЕСИ ЛИ ТО ТИ, НИКОЛА? Несвакидашњим потезом Јокић одушевио саиграчa (ВИДЕО)

Foto: AP

Na semaforu je na kraju stajalo 134:124, a MVP finala iz prošle sezone i dvostruki najkorisniji igrač regularnog dela sezone je petim tripl-dabl učinkom u sezoni odveo ekipu na skor 13-6.

Ubacio je 32 poena (12/19 FG, 7/8 FT) uz 15 asistencija i 10 skokova, uz to ukrao jednu loptu bez izgubljene, dok je rezultat za vreme njegovog boravka na terenu bio +29 u korist Denvera.

Ali jedan potez zaslužuje posebnu pažnju. Navikli smo na raznovrstan arsenal Somborca koji na mnogo različitih načina može da "naudi" protivniku i ne samo napadne, već i potpuno "zatrpa" koš rivala.

Međutim, definitivno nismo navikli da "posterizuje" protivnike kao što je to učinio sa mladim centrom iz Turske Alperenom Šengunom, koji igra svoju prvu sezonu u NBA.

Pri rezultatu 49:61, Majkl Porter Junior je ispratio Jokićevo kretanju, a Nikola je bez driblinga poleteo i zakucao jednom rukom preko 2,11 metra visokog Turčina.

Time je oduševio sve, pa se snimak zakucavanja masovno širi društvenim mrežama.

Reakcija oduševljenog Portera Juniora dovoljno govori o maestralnom i nesvakidašnjem potezu Srbina.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)