NI NIKOLA JOKIĆ OVO NIJE OČEKIVAO: Trener Denvera ušao u svlačionicu i ovo poklonio Srbinu (VIDEO)

Novosti online

05. 11. 2023. u 14:05

Košarkaši Denvera pobedili su Čikago rezultatom 123:101, a Nikola Jokić je odigrao još jednu utakmicu za pamćenje, a to je naznačio i trener Majk Meloun.

НИ НИКОЛА ЈОКИЋ ОВО НИЈЕ ОЧЕКИВАО: Тренер Денвера ушао у свлачионицу и ово поклонио Србину (ВИДЕО)

FOTO: AP

Srpskom centru nedostajala je jedna asistencija za novi tripl-dabl. Utakmicu je završio sa učinkom 28 poena, 16 skokova i devet asistencija.

Iz igre je pogodio devet od 16 šuteva, uključujući i jednu trojku iz tri pokušaja, dok je sa linije slobodnih bacanja bio perfektan - devet od devet.

Dodao je i tri ukradene lopte, a za 33 minuta koliko je proveo u igri, Nagetsi su napravili plus od 33 poena.

Nakon meča, trener Denvera Majk Meloun je sada već po navici "DPOG" lance (Defanzivni igrač utakmice prim.aut.) dodeljivao svojim igračima - jedan je dobio Aron Gordon, a drugi Nikola Jokić.

- Drugi lanac dajem Nikoli Jokiću. Rivalima je zasmetao prilikom šuta u 14 navrata, 6 puta je odbijao loptu u odbrani i imao mnogo pik-end-rol situacija i 12 defanzivnih skokova. On i Gordon su imali većinu naših skokova - rekao je Meloun.

BONUS VIDEO: Oni su naš ponos! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave