OPA! Nikola Jokić došao na slavlje košarkaša! (FOTO)

Novosti online

12. 09. 2023. u 23:52

SPEKATKULARAN doček priređen je košarkašima, basketašima i Novaku Đokoviću posle njihovih uspeha u minuloj sedmici, a onda se desila vrlo zanimljiva scena.

ОПА! Никола Јокић дошао на славље кошаркаша! (ФОТО)

Foto: Z. Jovanović

Naime, nakon velikog slavlja sa više desetina hiljada navijača koji su došli da ih pozdrave, sportski junaci Srbije su rešili da posle velikih podviga uživaju u jednom noćnom klubu.

Pošli su na dogovoreno mesto, a tamo im se pridružio - Nikola Jokić.

Najbolji igrač NBA finala, koji je preskočo ovo reprezentativno leto nakon što je odigrao 102 utakmice za 270 dana i odveo Denver do istorijske, prve titule, došao je na proslavu "orlova" sa suprugom Natalijom.

Nikola i Natalija Jokić stižu na provod košarkaša Srbije posle svetskog srebra osvojenog na Mundobasketu 2023 / Foto: Š. M.

Podsetimo, bez Jokića i još nekoliko standardnih prvotimaca naše nacionalne selekcije, "orlovi" Svetislava Pešića su oduševili naciju i osvojili srebro na Mundobasketu 2023.

Jokić je, delimično, bio deo te priče u to u onim kritičnim danima kvalifikacijama, a njegova sjajna partija protiv Janisa Adetokumba i Grka "pogurala" je Srbiju ka plasmanu na šampionat planete.

BONUS VIDEO: BORIŠINE PORUKE SU DAVALE NOVU SNAGU: Aleksa Avramović na prijemu kod predsednika Vučića

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (26)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije