TROJKU ZA MEDALJU DANAS POSTIŽEŠ TI!

Promo

08. 09. 2023. u 16:00

OVO su dani slavlja za čitavu Srbiju – “Orlovi” su u finalu Svetskog prvenstva, iako je to malo ko očekivao.

ТРОЈКУ ЗА МЕДАЉУ ДАНАС ПОСТИЖЕШ ТИ!

FOTO: FIBA.Basketball

Nešto ranije, Srbija je već obezbedila plasman na Olimpijske igre 2024. godine, a pobedom nad Kanadom – osigurano je i finale Mundobasketa!

Košarkaši Srbije decenijama unazad pišu stranice istorije i stvaraju nezaboravne priče, tako je i ovih dana u Manili, ali one podjednako zanimljive, a ponekad neispričane - kriju se na malim košarkaškim terenima širom naše zemlje.

Na terenima na kojima je godinama odzvanjao zvuk tapkanja lopte, metalne mrežice i zvuk podrške brojnih "navijača" iz kraja... Na terenima koji su u poslednje vreme neretko prazni i zapušteni, ali kao zemlja košarke - vreme je da nešto učinimo da to promenimo.

Mundobasket, koji je trenutno u toku i koji “preti” da postane istorijski, je sjajna prilika da se podsetimo da su naši reprezentativci počeli upravo na terenima pored zgrade, kao i da bi njihovim putevima moglo da krene još mnogo "klinaca", ali postavlja se pitanje - GDE JE NESTAO KOŠ?

Iz potrebe da se upusti u potragu za izgubljenim košem, kompanija Meridianbet je odlučila da pokrene jedinstvenu košarkašku akciju i zajedno sa lokalnom zajednicom odigra još jednu bitnu utakmicu za dobrobit sporta i društva.

Sa početkom Svetskog prvenstva, počela je i velika kampanja kompanije Meridianbet, koja podrazumeva obnovu preko stotite koševa širom Srbije!

S obzirom na to da je veliko finale zakazano za nedelju, 10. septembar, ostalo je još malo vremena da se uključite u akciju i pomognete da košarkaškoj Srbiji osiguramo bolju budućnost!

Svako od vas ima priliku i loptu u rukama kojom može postići ključne poene za novi koš u svom okruženju! Sve što je potrebno da uradite jeste da na email adresu zakucajpobedu@meridianbet.com pošaljete tačnu adresu, mesto i fotografiju oštećenog koša.

Prijava traje sve dok traje i prvenstvo, odnosno do nedelje, 10. septembra, a nakon toga će se dalje pristupiti selekciji u kojoj će kompanija Meridianbet izabrati preko 100 lokacija širom Srbije na kojima će namenski obnoviti oštećene koševe i tako im vratiti nekadašnji sjaj.

Sprovođenjem akcije "GDE JE NESTAO KOŠ?" renomirani sportski lider u igrama na sreću se istinski trudi da primerom društvenog delovanja u svom okruženju podstakne celokupnu širu javnost na potrebu sistemskog ulaganja kako u profesionalni, tako i u amaterski sport. Za kompaniju Meridian ne postoji razlika između “malih” i “velikih”, profesionalnih i amaterskih, juniorskih, seniorskih i veteranskih sportova – svi imaju jednaku podršku jednog od najvećih imena industrije zabave.

U ovoj utakmici se igra za svaki koš - odigraj i ti za tvoj i zakucaj pobedu na tvom terenu!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024