ZVEZDA ZAPOČELA PRIPREME, LAZAREVIĆ VERUJE U TIM: ''Momci su ozbiljni evroligaški igrači, neće im biti potrebno mnogo da se uklope''

Novosti online

28. 08. 2023. u 14:38

Košarkaši Crvene zvezde su započeli pripreme za narednu sezonu, a prvi meč otvoren za javnost odigraće 9. septembra sa italijanskim Sasarijem.

ЗВЕЗДА ЗАПОЧЕЛА ПРИПРЕМЕ, ЛАЗАРЕВИЋ ВЕРУЈЕ У ТИМ: Момци су озбиљни евролигашки играчи, неће им бити потребно много да се уклопе

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Predsezona kao i svaka druga, pripreme isto. Krećemo da se upoznajemo, ekipa je nova. Da iz dana u dan radimo na stvarima koje su za ovaj deo bitne. Svi smo zdravi, hvala Bogu. Spremni smo za rad i za upotpunjavanje tih stvari koje nam trebaju, a nadalje samo zdravlje da nas posluži i idemo dalje - istakao je Lazarević.

Potom se osvrnuo i na odlične uslove koje košarkaši Crvene zvezde imaju u trening centru fudbalskog saveza u Novoj Pazovi.

- To su sve igrači sa ozbiljnim evroligaškim iskustvom, si-vijem i imenima, pa im neće trebati puno vremena za uigravanje. Kao momci su prva liga, to će nam samo olakšati za dalji rad. Stvarno je sve fenomenalno, od smeštaja, uslova za trening, hrane i svega, pa imamo sve što je potrebno za kvalitetan rad i taj deo priprema koji je jako bitan za ovaj deo godine - zadovoljan je krilni igrač Zvezde.

BONUS VIDEO: PEŠIĆ SE OBRATIO NOVINARIMA U MANILI: "Ja pričam, vi me ne čujete"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)