VRATOLOMIJE NIKOLE JOKIĆA: Skok Srbina sa litice zbog koga se Pešić hvata za glavu

Novosti online

14. 07. 2023. u 12:46

Dok Srbija čeka da sazna da li će igrati na Mundobasketu, Nikola Jokić maksimalno uživa po regionu na odmoru nakon briljantne NBA sezone.

ВРАТОЛОМИЈЕ НИКОЛЕ ЈОКИЋА: Скок Србина са литице због кога се Пешић хвата за главу

Foto: Printskrin

Bio je na trkama svojih konja, izazvao hit komentar dok je kupovao pivo u Bosni, pa skandiranja "MVP, MVP" tokom raftinga na Tari i Drini.

Najbolji košarkaš sveta izvodio je i razne akrobacije na ovom izletu. Pre nekoliko dana pojavio se snimak na kom sa čamca izvodi salto i skače u vodu, a sada je isplivao još jedan daleko rizičniji potez NBA superstara.

Nikola se popeo na jednu visoku liticu i skočio u ledenu reku. Njegov skok nije izgledao nimalo naivno i nije se svideo čelnicima i treneru Denvera. Ali ni selektoru Srbije Svetislavu Pešiću, koji se još nada da bi Jokić mogao zaigrati za "orlove" na Svetskom prvenstvu. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)