"SAD SVI ZAJEDNO IDEMO NA ODMOR": Ivanović čestitao Partizanu i govorio o ambicijama

Novosti online

22. 06. 2023. u 22:51

CRVENA zvezda prepustila je jadraniski tron Partizanu koji je u majstorici finala ABA lige slavio sa 86:85. Nakon pete utakmice medijima se obratio trener crveno-belih Duško Ivanović.

САД СВИ ЗАЈЕДНО ИДЕМО НА ОДМОР: Ивановић честитао Партизану и говорио о амбицијама

ABA liga/ Emilija Jovanović

On je čestitao rivalu na tituli i potom objasnio razloge poraza u ovoj utakmici.

- Čestitam Partizanu. Odigrao je mnogo bolje petu utakmicu. Žao mi je zbog načina na koji smo odigrali prvo poluvreme. Nismo imali agresivnost, Partizan je stizao do otvorenih pozicija, pogađao je, stekao ogromnu prednost koju je uspeo da sačuva do kraja meča, iako smo pretili - rekao je Ivanović.

Potom se osvrnuo na ekipu i istakao da je ponosan na svoje igrače za koje je rekao da su imali dobru sezonu.

- Ponosan sam na igrače i ekipu. Izgledali smo odlično tokom čitave sezone, kako u Evroligi, tako i u ABA ligi. Uvek smo se ponašali korektno i dostajenstveno, a tako je bilo i tokom finalne serije. Malo sreće je nedostajalo da stignemo do TOP 8 faze Evrolige i titule u ABA ligi.

Još jednom je analizirao petu utakmicu.

- Teško je igrati kada neko pogađa i vodi 20 razlike, ali mislim da je Partizan igrao dobro i imao izuzetan protok lopte, nalazili su uvek slobodnog igrača i pogodili su šuteve. I u Pioniru su igrali tako, ali mi smo bili agresivniji i protiv njih moraš da imaš savršenu odbranu, a mi nismo bili ni dobri, a kamoli savršeni. Sve se poklopi, ali na kraju smo bili u utakmici i falio taj jedan šut, ali bilo je teško da se vratimo posle toliko promašaja. Mislio sam da možemo da pobedimo i igrači su mislili tako, ali sada je gotovo nema više žaljenja.

Dotakao se i Ognjene Dobrića koji je po pojednim informacijama završio odiseju u Zvezdi.

- Tu ja informaciju ne znam, ali vi ste verovatno dobro obavešteni. Kada dođe vreme onda ćemo pričati.

Oktrio je i kakvi su mu planovi za dalje.

- Kakvi su planovi kada je Zvezda u pitanju? Zvezda je veliki kluba i uvek je imala i imaće velike ambicije. Sada svi zajedno idemo na mali odmor. Ja volim da radim, ali je sada vreme za odmor. Ponavljam još jednom, ponosan sam na ekipu i igrače. Imali smo pad tokom jednog dela Evrolige, a u finalu smo odigrali egal sa Partizanom. Majstorica je rešena u prvom poluvremenu. Nismo to smeli da dozvolimo - zaključio je Ivanović.

Podsetimo, Partizan je titulu u ABA ligi osvojio posle 10 godina i tako prekinuo dominaciju večitog rivala.

BONUS VIDEO: Oduševljenje na somborskom hipodromu kada je stigao Nikola Jokić

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!