ZORAN SAVIĆ NE MOŽE U ARENU NA MAJSTORICU! ABA liga kaznila sportskog direktora KK Partizan

Novosti online

22. 05. 2023. u 16:49

PRED treću utakmicu četvrtfinala ABA lige između Partizana i Studentskog centra stigla je loša vest za crno-bele.

ЗОРАН САВИЋ НЕ МОЖЕ У АРЕНУ НА МАЈСТОРИЦУ! АБА лига казнила спортског директора КК Партизан

FOTO: M. Vukadinović

Naime, sportski direktor kluba, Zoran Savić, suspendovan je na jedan meč i kažnjen sa 1.500 evra zbog ponašanja na prethodnom meču crno-belih, u Podgorici.

On je prekršio član 26.2. Disciplinskog pravilnika. Kako se navodi u saopštenju, suspendovan je zbog vređanja sudije iz BiH Dragana Porobića, što je bilo evidentirano u delegatskom izveštaju utakmice.

- Zoran Savić je kao direktor KK Partizan napao i verbalno vređao sudiju Dragana Porobića, odnosno neprimereno se ponašao, čime je načinjen prekršaj iz člana 26.2. te mu se temeljom članka 27.2b) DPABA istog propisa zabranjuje pristup dvoranama na razdoblju od jedne utakmice i to utakmice Partizana i SC Derbija, koja će se odigrati 22. maja odnosno prve sledeće utakmice koja se bude odigrala između KK Partizan i KK SC Derbi - navodi se u saopštenju ABA lige.

Ističe se da je sportski direktor crno-belih vređao arbitra u hodniku dvorane "Morača".

- Delegat Milorad Pantović utakmice broj 187, 2. kola četvrtfinalne utakmice ABA lige odigrane dana 18. 5. 2023. godine u Podgorici između KK SC Derbi i KK Partizan navodi kako su po završetku utakmice na drugoj strani zapisnika prijavili ponašanje sportskog direktora Zorana Savića koji je u hodniku napao sudije i verbalno ih vređao - piše dalje u saopštenju.

Savić nije uložio žalbu na ovu odluku, a ima rok od 21 dan da plati pomenutu kaznu.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a