SRBI UVREDILI IKONU LOS ANĐELESA: Amerika bruji o "bezobraznom" potezu braće Jokić (VIDEO)

Novosti online

22. 05. 2023. u 08:49

Braća Nikole Jokića, Strahinja i Nemanja, razmenili su uvrede sa najpoznatijim navijačem Lejkersa Džekom Nikolsonom na trećoj utakmice finalne serije Zapadne konferencije NBA lige, u kojoj je Denver pobedio u Los Anđelesu (119:108).

СРБИ УВРЕДИЛИ ИКОНУ ЛОС АНЂЕЛЕСА: Америка бруји о безобразном потезу браће Јокић (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Kako je preneo novinar Vik Lombardi, to se dogodilo po završetku meča, dok je slavni glumac napuštao svoju stolicu, koja se nalazi u prvom redu, tik uz teren.

„O moj Bože, braća Jokić su razmenili neprijatne reči sa Džekom Nikolsonom dok je on odlazio napolje. Džek je bio ljut“, napisao je Lombardi.

Nikolson je decenijama bio „ikona“ Lejkersa, a koliko se odomaćio na mečevima svog omiljenog kluba govori i urbana legenda da je ponekad na utakmice dolazio u kućnim papučama.

S druge strane, Strahinja i Nemanja u Americi nemaju baš sjajnu reputaciju, jer su u nekoliko navrata pravili incidente na utakmicama Nagetsa, a najviše pažnje izazvao je njihov sukob sa košarkašem Nju Džerzija Markifom Morisom.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (10)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)