"NAZAD U NBA": Dante Egzum oduševio šampiona najjače lige na svetu

Novosti online

10. 03. 2023. u 18:32

AUSTRALIJSKI košarkaš Dante Egzum igra sjajno u dresu Partizana ove sezone. Njegove partije se prate i u domivini, pa otuda i ne čudi poziv da se ponovo nađe u NBA ligi.

НАЗАД У НБА: Данте Егзум одушевио шампиона најјаче лиге на свету

FOTO: M. Vukadinović

Naime, Endru Bogut koji je osvojio najjaču ligu na svetu sa Golden Stejtom nema dilemu da li bi organizator igre beogradskih crno-belih trebalo ponovo da se nadmeće sa najboljima.

- Nazad u NBA - napisao je Bogut na Tviteru.

Podsetimo, Egzum je već igrao u NBA ligi. On je kao 5. pik na draftu stigao u Jutu Džez 2019. godine. Potom je prešao u Klivlend Kavalirse.

Nakon toga je usledio odlazak u Evropu. Prošlu sezonu proveo je u Barseloni, a ove blista u dresu Partizana. On je do sada u crno-belom već odigrao 45 utakmica i prosečno ima 12,3 poena, 3,2 asistencije na 43% šuta iz igre dok na terenu provodi tek 21 minut.

BONUS VIDEO: JOKIĆEVA „STOTKA“: Koga Srbin juri po broju trpl-dablova

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)