DOBIO OTKAZ U PANATINAIKOSU, PA SE VRATIO U SRBIJU: Dejan Radonjić viđen na utakmici ABA lige

Novosti online

07. 03. 2023. u 14:03 >> 14:07

Crnogorski trener Dejan Radonjić pre dve nedelje sporazumno je raskinuo saradnju sa grčkim Panatinaikosom, nakon niza loših rezultata. I dok se nagađa njegov novi angažman, nekadašnji trener Crvene zvezde odlučio je da dođe u Beograd, i to na utakmicu ABA lige.

ДОБИО ОТКАЗ У ПАНАТИНАИКОСУ, ПА СЕ ВРАТИО У СРБИЈУ: Дејан Радоњић виђен на утакмици АБА лиге

FOTO: ABA liga/Ivica Veselinov

Crnogorski stručnjak je viđen na susretu između Mege i Mornara, u kome je beogradska ekipa odnela pobedu sa 89:78. Mnogi su se zapitali šta Radonjić radi na utakmici Mege i Mornara, međutim, on je samo gledao meč i nije poznato gde će nastaviti trenersku karijeru.

Pre Panatinaikosa, Radonjić je bio trener upravo Crvene zvezde, sa kojom je osvario najveće uspehe u karijeri. Pored toga, sa klupe je vodio minhenski Bajern i podgoričku Budućnost.

BONUS VIDEO: IVANA VULETA ZA "NOVOSTI" PO DOLASKU U BEOGRAD: Moram da budem zadovoljna

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OLIMPIJSKI ŠAMPION ŠOKIRAO SVET: Video sankcije Rusima, pa uradio ovo

OLIMPIJSKI ŠAMPION ŠOKIRAO SVET: Video sankcije Rusima, pa uradio ovo

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 15:44

Komentari (0)

OLIMPIJSKI ŠAMPION ŠOKIRAO SVET: Video sankcije Rusima, pa uradio ovo