SRBIN NA UDARU KLADIONIČARSKE MAFIJE: Lajović predao nevakcinisanom Amerikancu, a onda su krenule jezive uvrede

Novosti online

07. 03. 2023. u 13:36 >> 13:58

Posle vesti da Novak Đoković neće igrati na Indijan Velsu jer nije dobio izuzeće za koje je uputio molbu, Srbija je ostala i bez još jednog muškog predstavnika jer Dušan Lajović nije izdržao meč protiv Tenisa Sandgrena.

СРБИН НА УДАРУ КЛАДИОНИЧАРСКЕ МАФИЈЕ: Лајовић предао невакцинисаном Американцу, а онда су кренуле језиве увреде

Foto: AP

Srpski teniser izgubio je prvi set rezultatom 6:2, a potom je pri vođstvu za Amerikanca u drugom setu 4:1 morao da preda meč.

Iako je Sandgren trenutno 224. teniser sveta, Lajović je imao prilično težak zadatak, pogotovo kada se uzme u obzir da je očigledno povređen.

Posle pojavljivanja američkog tenisera na terenu navijači Novaka Đokovića podigli su buru jer je Sandgren ranije bio jedan od kolega koji se zalagao za ulazak srpskog asa u SAD. Amerikanac je takođe nevakcinisan, ali prema zakonu on može da igra u Americi jer je iz te zemlje, što je i sam Tenis komentarisao da je besmisleno.

Jedna grupa nevakcinisanih može da uđe u SAD samo zato što je te nacionalne pripadnosti, dok druga grupa nevakcinisanih ne može jer nije iz te zemlje.

Međutim, nisu se tu završile Lajovićeve muke. Naime, kladioničari su udarili na Dušana jer je predao meč. Usledio je sumanut udar na Srbina i to pre svega od strane ljudi koji su povezani sa klađenjem.

- Dušan Lajović je pedofil - stoji na verifikovanom profilu "The Gambling Tailor", čiji vlasnik je navodno stručnjak za klađenje u tenisu.

Sumanto je sve što je stiglo na Dušanovu adresu, a povezano je sa predajom (čitaj: kladionicom). U pitanju su teške uvrede, čak i pretnje koje zahtevaju reakcije i osude:

- "Lajović je je**ni gubitnik", "Mrzim prljavog Dušana", "Da je Lajović sad ispred mene, uradio bih mu nezamislive stvari", "Mala ku**a koja se predaje"...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri