"SVE KROZ ŠTA SMO PROŠLI STALO U 40 MINUTA!" Srbija slavi plasman na Mundobasket, "orlovi" priznali koliko je bilo teško

Novosti online

27. 02. 2023. u 22:11

KOŠARKAŠI Srbije izborili su plasman na Mundobasket. Oduševljenje zbog velikog uspeha nisu mogli da sakriju Stefan Jović i Aleksa Avramović.

СВЕ КРОЗ ШТА СМО ПРОШЛИ СТАЛО У 40 МИНУТА! Србија слави пласман на Мундобаскет, орлови признали колико је било тешко

FOTO: M. Vukadinović

Plejmejker Saragose je istakao da je drugo poluvreme bilo ono pravo.

- Utakmica je bila egal na poluvremenu, znali smo da to nije naš maksimum defanzivno. U drugom smo pokazali šta možemo i napravili smo razliku, malo digli atmosferu. Na kraju je sve ispalo kako treba - rekao je Jović za "Sport klub".

Avramović koji je bio najefikasniji u našoj reprezentaciji je naglasio važnost ove utakmice.

- Znali smo da moramo da pobedimo ovu utakmicu. Svi ti prozori, igrači koji su prošli, sve je stalo u 40 minuta. Bilo je nervoze, pogađali su šuteve, preteške, kojima su se vraćali u utakmicu. Zadržali smo sigurnost u defanzivnom pristupu. Napad je urodio plodom i pobedili smo - naveo je organizator igre Partizana.

Podsetimo, Srbija je pobedila Veliku Britaniju i plasirala se na Mundobasket koji se od 25. avgusta do 10. septembra održava u Indoneziji, Japanu i Filipinima.

BONUS VIDEO: "Muzičko" zagrevanje košarkaša Srbije pred meč sa Grčkom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice