DVOSTRUKI PREOKRET BAKSA: Holidej i Adetokumbo srušili Boston, Voriorsi pali u Los Anđelesu (VIDEO)

Novosti online

15. 02. 2023. u 08:33 >> 09:21

KAKO se u NBA ligi bliži Ol star vikend ovih dana se ne igra mnogo utakmica. U noći između utorka i srede odigrano je pet, a u akciji nije bilo Denvera našeg Nikole Jokića.

ДВОСТРУКИ ПРЕОКРЕТ БАКСА: Холидеј и Адетокумбо срушили Бостон, Вориорси пали у Лос Анђелесу (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Odigrana su dva derbija, na Zapadu je Finiks bio bolji od Sakramenta, dok je na Istoku Milvoki nadigrao Boston.

Zanimljiv duel odigran je i u Los Anđelesu, gde su Klipersi savladali Golden stejt voriorse i spustili ih na 50 odsto uspešnosti.

Milvoki je ostvario 11. uzastopni trijumf posle koga je stiao na samo pobedu zaostatka za Bostonom, koji uz to ima i meč više.

Seltiksi su ispustili plus 14 pošto su krajem treće četvrtine dozvolili Baksima seriju 21:3. Na kraju se ipak ušlo u produžetak u kojem je opet posle preokreta slavio domaćin 131:125, posle serije od 13:2 u finišu.

Džru Holidej je najzaslužniji za trijumf ekipe iz Viskonsina, sa 40 poena, pet skokova i sedam asistencija. Odličan je bio i Janis Adetokumbokome je nedostajala asistencija za tripl-dabl. Zabeležio je 36 poena, 13 skokova i devet asistencija.

Kod gostiju bolji od ostalih bili su Derik Vajt sa 27 poena i 12 asistencija, te Malkolm Brogdon koji je zabeležio 26 poena i po 4 skoka i asistencije.

Kavaj Lenard je sa 33 poena, sedam skokova i četiri asistencije predvodio Kliperse do trijumfa nad Voriorsima, dok je u poraženom timu bolji od ostalih bio Džordan Pul sa 28.

Kevin Durent nije nastupio za Finiks, ali je nove saigrače bodrio sa tribina i toplo je pozdravljen u hali.

Najbolji u sastavu Sansa bili su Devin Buker sa 32 poena, Diandre Ejton sa 29 poena, čemu je dodao i 11skokova, odnosno Kris Pol sa 17 poena, 5 skokova i 19 asistencija. U poraženoj ekipi istakli su se Diaron Foks sa 35 poena i Domantas Sabonis koji je zabeležio 24 poena, 15 skokova i 7 asistencija.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)