JOKIĆ NASTAVIO DA DELI LEKCIJE U NBA: Nova maestralna partija Srbina, Nikola držao čas košarke Majamiju (VIDEO)

Novosti online

14. 02. 2023. u 08:00

ŠTA je radio Nikola Jokić noćas u NBA ligi? Odgovor je jednostavan - dominirao. Sve što radi as Denvera izgleda tako lako da više nije čudo što se šali sa rivalima. Njegovi Nagetsi su pobedili Majami kao gosti sa 108:112 (36:27, 26:38, 21:24, 25:23).

ЈОКИЋ НАСТАВИО ДА ДЕЛИ ЛЕКЦИЈЕ У НБА: Нова маестрална партија Србина, Никола држао час кошарке Мајамију (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Srbin je još jednom svima stavio do znanja zašto mu treba dati treću MVP titulu, jer ono što on radi je neverovatno. Momak iz Sombora je za 34 minuta na parketu ostvario učinak od 27 poena, 12 skokova i osam asistencija, a sve je začinio fantastičnim procentom šuta - 12/14 za dva, te 3/3 sa linije penala.

Nije dobro počelo po tim iz Kolorada, pošto su Hiti posle 12 minuta košarke imali devet poena prednosti - 36:27. Ipak, izabranici Majkla Melouna počinju od sredine drugog kvartala da kontrolišu stvari na terenu, pa su već do odlaska na veliki odmor uspeli da pređu u vođstvo - 62:65.

Sve to se na krilima sjajnog Jokića nastavilo i u nastavku utakmice. Meč je ušao u neizvesnu završnicu, ali Denver je uspeo da sačuva stečenu prednost, koju tokom četvrte četvrtine nijednom nije ispustio.

Pored Jokića u redovima Nagetsa istakao se i Majkl Porter sa 17 poena. Kod Majamija najbolji je bio Džimi Batler sa 24 poena i 10 uhvaćenih lopti, dok je Maks Strus stao na 23 poena.

Denver je i dalje lider Zapadne konferencije sa učinkom 40-18, dok su Hiti šesti na Istoku sa 32-26.

 

BONUS VIDEO: NBA DRAFT 2014: Gde su, šta rade "klasići" Nikole Jokića koji su izabrani pre njega?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić