NIKOLA JOKIĆ NIJE MOGAO DA DOBIJE VEĆI KOMPLIMENT: Srbija već može da slavi? Legenda NBA lige najavila treću MVP nagradu za asa Denvera

Tanjug

10. 01. 2023. u 18:56

LEGENDARNI američki košarkaš Šekil O'Nil imao je šta da kaže o Nikoli Jokiću i trci za MVP najjače košarkaške lige na svetu.

НИКОЛА ЈОКИЋ НИЈЕ МОГАО ДА ДОБИЈЕ ВЕЋИ КОМПЛИМЕНТ: Србија већ може да слави? Легенда НБА лиге најавила трећу МВП награду за аса Денвера

NBA on TNT

Jokić je sinoć ostvarivši 87. tripl-dabl u karijeri, na utakmici sa Los Anđeles Lejkersima, postao tek igrač kome je uspelo uz stoprocentan šut, a prvi koji je to ostvario sa najmanje 15 asistencija. Usput se po broju utakmica u dresu Nagetsa izjednačio sa Karmelom Entonijem.

U dosadašnjeom delu sezone on u proseku postiže 25 poena, 10 skokova i 9 asistencija, dok je po procentu uspešnosti šuta iz igre osmi u ligi sa 61%.

O'Nil je istakao da voli Jokićevu igru jer ne forsira kad je na terenu.

- Slušajte, on je sjajan i jedan od trojice najboljih igrača u ligi, prava definicija velikog košarkaša. Igra kao klasični centar, a isto može da igra i kao moderni centar, da se izvlači i šutira trojke. Savršen je asistent, uvek gleda da pronađe saigrače, drži momke uključenima u igru. Bez sumnje postoji šansa da osvoji treću MVP nagradu zaredom. Kako su danas postavljena pravila, ima veoma dobre šanse za još jednom nagradom -  zaključio je O'Nil.

BONUS VIDEO: NBA DRAFT 2014: Gde su, šta rade "klasići" Nikole Jokića koji su izabrani pre njega?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ UŠAO U NBA ISTORIJU: Denver slavi, niko nikada kao Srbin!