KALINIĆ PROŠAO LEKARSKE PREGLEDE: Navijačima je obećao jednu stvar

Novosti online

18. 07. 2022. u 21:41

NIKOLA Kalinić je uspešno prošao medicinske preglede i predstavljen je kao novi krilni košarkaš Barselone.

КАЛИНИЋ ПРОШАО ЛЕКАРСКЕ ПРЕГЛЕДЕ: Навијачима је обећао једну ствар

FOTO: ABA LIGA

Kalinić se nakon pregleda prvi put javnosti obratio kao košarkaš Barselone.

- Barselona je možda i najveći klub na svetu, jedna od najvećih sportskih organizacija svakako. Čast je, ponosan sam što sam ovde, nadam se da će sve ići kako treba i da ćemo imati dosta uspeha. Očekujem dugu sezonu sa mnogo utakmica, oscilacija, povreda, teških poraza i velikih pobeda. Nadam se da ćemo na kraju sezone slaviti uspeh, rekao je Kalinić.

Jasikevičius pravi tim za visoke domete u narednoj sezoni. Stigli su Jan Veseli, Tomaš Satoranski, Oskar da Silva, Ugovore su produžili Nikola Mirotić, Kajl Kjurik, Niko Laprovitola, Kori Higins, Aleks Abrines...

- Privilegija je igrati sa takvim momcima, sa Veselim sam igrao dugo u Fenerbahčeu, dobri smo prijatelji i van terena. Drugi momci su sjajni, ne bih nikoga da ističem. Velika su to imena i evropske i svetske košarke. Kao što sam već rekao, privilegija i čast. Što se navijača tiče, mogu da im obećam da ću dati sve od sebe, ne znam hoćemo li pobeđivati ili gubiti, ali sam igrač koji uvek daje maksimum. Nadam se da ćemo se dobro slagati i da će atmosfera u dvorani biti odlična, zaključio je Kalinić.

Kalinić je u nedavno završenoj sezoni bio lider Crvene zvezde. Prosečno je u elitnom takmičenju beležio 12,6 poena, 3,9 skokova i 3,4 asistencije po meču. A, pre svega ovoga Nikola je imao i emotivan oproštaj od crveno-belih.

BONUS VIDEO: Srbija je ponosna: Fotografija MVP Jokića na Geneks kuli

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)