PIJANI VOZAČ POKOSIO BIVŠEG TRENERA PARTIZANA I ZVEZDE: NJegovoj supruzi polomio pršljen!

Novosti online

02. 07. 2022. u 16:02

PROSLAVQENI stručnjak Vladimir Koprivica (69), doktor nauka u oblasti fizičke kulture i dugogodišnji trener u košarkaškim klubovima Partizanu i Crvenoj zvezdi podelio je na svom Instagram profilu šokantne vesti! NJega i njegovu suprugu na pešačkom prelazu oborio je pijani vozač.

ПИЈАНИ ВОЗАЧ ПОКОСИО БИВШЕГ ТРЕНЕРА ПАРТИЗАНА И ЗВЕЗДЕ: Његовој супрузи поломио пршљен!

Foto: N.Skenderija

Trener koji je do pre dve godine radio u Partizanu samo se ugruvao nakon pada, dok je njegova supruga zadobila teže povrede. Ona je polomila prvi lumbalni pršljen nakon što je posle deset metara pala sa haube automobila.

Profesor Koprivica se u objavi zahvalio na reakciji ljudima koji su bili u blizini, ali i Hitnoj pomoći koja je ubrzo stigla na mesto događaja. Takođe, ovu priliku je iskoristio da pozove vozače da budu pažljivi u saobraćaju i da ne sedaju za volan nakon konzumacije alkohola.

- Sinoć oko 21.30, nesavesni vozač udario je moju ženu Draganu i mene na pešačkom prelazu. Samo sam se dobro ugruvao, a Draganu je podigao na haubu, nosio desetak metara, a onda je pala na trotoar. U ovoj nesreći, velika je sreća, ako tako može da se kaže, da je polomila samo prvi lumbalni pršljen, jer sam očekivao brojne prelome. Hvala svima koji su odmah pritekli u pomoć, posebno Hitnoj pomoći i policiji koju su brzo došli. VOZAČI, PAŽLJIVO VOZITE I NE PIJTE! U jednom trenu možete promeniti život nekom drugom i sebi - piše u Vladimirovoj objavi na Instagramu.

Ekspresno je stiglo i saopštenje Ministarstva unutrašnjih poslova u kojem se navodi da je identifikovan mladić (26) koji je upravljao automobilom. Protiv njega će biti podneta krivična prijava, jer je alkotestom utvrđeno da je imao 0,34 promila alkohola u krvi.

Ovakav prekršaj tretira se kao teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a krivičnom prijavom će se baviti Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Čuveni profesor sa Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Beogradu od 1973. godine radio je na predmetima Teorija sportskog treninga, Metodika sportskog treninga, Osnove sportskog treninga, Teorija i metodika elementarnih igrara, Upravljanje pripremom i takmičenjem i Šah.

U košarci je aktivno radio trideset godina. Bio je direktor Više košarkaške škole i profesor na predmetu Osnove sportskog treninga, a između ostalog je radio u Partizanu i Crvenoj zvezdi, gde je redovno donosio trofeje ekipama u kojima je bio deo stručnog štaba.

 

BONUS VIDEO - Selektor Svetislav Pešić pred Belgiju

 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

SRBINA ZABOLEO ZUB U GRČKOJ, OTIŠAO KOD LEKARA I VIDEO RAČUN: Ne znam šta me je snašlo - nesvakidašnja situacija na letovalištu