OVERA POL-POZICIJE: Zvezda dočekuje FMP

Novosti online

11. 04. 2022. u 09:12

SA završetkom evroligaške kampanje, košarkaši Crvene zvezde mogu da otpočnu onu koja nosi naziv - odbrana regionalnog trona. Upravo sa tim u mislima današnji (18.00) duel 26. kola ABA lige, u kojem u dvorani "Aleksandar Nikolić" igraju protiv ekipe FMP, dočekuju sa maksimalnim pristupom i željom da pobedom i zvanično osiguraju prvo mesto pred plej-of.

ОВЕРА ПОЛ-ПОЗИЦИЈЕ: Звезда дочекује ФМП

Partizan NIS / Dragana Stjepanović

Izabranici Dejana Radonjića do kraja regularnog dela, uz današnji okršaj, imaju da odigraju još tri odložena kola, u gostima Budućnosti (16. april) i Borcu (20. april) i kod kuće sa Igokeom (23. april), iz kojih im je potreban samo jedan trijumf kako ne bi dozvolili najvećem rivalu da im preotme lidersku poziciju na tabeli.

Dobar zamah crveno-beli su dobili pobedom nad aktuelnim evropskih prvakom Anadolu Efesom, kojom su u slavljeničkom tonu spustili zavesu na nastup u Evropi. Ono što, takođe, hrabri jeste to što se na prošlom duelu u sastav vratio Ostin Holins, a vrlo brzo bi natrag u ritam mogao i kapiten Branko Lazić.

Uz domaćina, današnji meč je od značajne važnosti i za "pantere", koji trenutno drže šestu poziciju pred doigravanje, sa jednakim bilansom kao i petoplasirana Igokea.

RASPORED DO KRAJA

16. april Budućnost (G)

20. april Borac (G)

23. april Igokea (D)

BONUS VIDEO: Novak Đoković došao na utakmicu košarkaša Zvezde 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna