OČAJ U DENVERU: Nikola Jokić sat pre meča ispao iz tima

Novosti online

03. 02. 2022. u 07:32

KOŠARKAŠI Jute pobedili su noćas na svom terenu ekipu Denvera sa 108:104, i tako su prekinuli niz od pet uzastopnih poraza u NBA ligi.

ОЧАЈ У ДЕНВЕРУ: Никола Јокић сат пре меча испао из тима

Foto: AP

U ekipi iz Solt Lejk Sitija najefikasniji je bio Trent Forest sa 18 poena i osam asistencija, Majk Konli je dodao poen manje, uz pet dodavanja, dok su po 15 poena upisali Rudi Gej (devet skokova), hrvatski igrač Bojan Bogdanović (sedam skokova) i Rojs O'Nil.

Srpski košarkaš Nikola Jokić nije igrao. Naime, samo sat vremena pred utakmicu sa jednim od omiljenih rivala MVP NBA lige - Denver je javio da momak iz Sombora neće nastupiti. Sve je posebno zabrinulo što nisu objavili razlog njegovog izostanka, pa su strepili za malo više informacija.

Međutim, američki novinari koji prate Nagetse su objavili da je Jokić povredio prst na desnom stopalu i da je zato bio sprečen da nastupi.

Osim njega, trener Maloun nije mogao da računa ni na Kazinsa i Gordona, koji su takođe imali manje povrede, pa je to iskoristio Brinh Forbs, koji je sa 26 poena bio najefikasniji u gostujućem timu.

Monte Moris je postigao 15 poena, a Vil Barton je upisao poen manje, uz devet skokova i četiri asistencije.

Domaći tim je tako došao do četvrte pobede iz isto toliko mečeva protiv Denvera u aktuelnoj sezoni.

Juta je četvrta na tabeli Zapadne konferencije sa 31 pobedom i 21 porazom, dok je Denver šesti sa 28 pobeda i 23 poraza.

BONUS VIDEO Kako je Jokić postao najbolji košarkaš kada se tome ama baš niko nije nadao?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri